Un alt român campion mondial?   iunie 15th, 2018

35396422_1737974479604267_2188428189708058624_nSe desfășoară lângă Saint-Tropez și Monte Carlo, la Cavalaire-sur-Mer o nouă ediție a Campionatului Mondial de Flyboard. Un sport nou, care face furori în întreaga lume. Acest sport al zburătorilor pe apă este consecința uluitoarelor aparate inventate de Franky Zapata.

Și iată că un român, Alexandru Andronescu, care ediția trecută a devenit al optulea cel mai bun din lume, se bate acum pentru un nou titlu. Alături de el este un copil. Sabin Roșca Stănescu. Cu puțin peste 10 ani. Alexandru este antrenorul lui. Iar Sabin nu este doar un simplu suporter. El mâine va participa la o demonstrație cu prilejul lansării unui nou produs inventat de Zapata. Scuterul zburător.

Sunt martor ocular. Vă garantez, competiția este crâncenă.  Sunt concurenți din Rusia absolut redutabili. Din Polonia. Din Italia. O zi întreagă am asistat la un spectacol uluitor de zburători pe apă, la care au participat copii de peste 16 ani într-un concurs la juniorilor, tinere din toată lumea, într-o competiție rezervată lor, așa-numiții veterani, bărbați de peste 30 de ani, iar mâine va fi o adevărată regală a profesioniștilor în acest sport.

Unicul organizator al competiției este Franky Zappata, creatorul acestor mașini zburătoare și a acestui sport și care sponsorizează toate competițiile.

Mă aflu acolo și vă voi ține la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple într-un sport absolut spectaculos, cu totul și cu totul nou și în care iată, românii din nou se dovedesc a fi performanți. Vom publica astăzi și mâine fotografii și filme de la această competiție.

Vă reamintim că luni, începând de la ora 11.30, cel mai tânăr sportiv flyboard din lume, Sorin Roșca Stănescu, se va prezenta telespectatorilor într-o emisiune intitulată eroul zilei, realizată de Antena 3. Un nou prilej de a fi difuzate imagini și filme despre acest uluitor sport.

Video și foto poteți vedea AICI

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii