Cel mai tânăr participant la Mondiale este un român   iunie 17th, 2018

35497185_1740377706030611_6756642030929051648_nSabin Roșca Stănescu, un copil în vârstă de numai 10 ani, care s-a antrenat la Snagov cu Alexandru Andronescu, este cel mai tânăr participant din istorie la Campionatul Mondial de Flyboard. Campionatul zburătorilor. O invenție de doar câțiva ani.

Inventatorul zborului pe jet de apă și, apoi, pe jet de aer, omul care a revoluționat literalmente tehnica și a creat un nou sport la nivel mondial, se numește Franky Zapata și, în această ediție, a prezentat ultimul său produs de senzație, scuterul zburător. Vom posta mai jos câteva secvențe.

Alexandru Andronescu a trecut la această ediție a Mondialelor desfășurate la Cavalaire-sur-Mer de pe locul opt, pe locul cinci. Doar un punct l-a despărțit de semifinale. Este singurul român participant din cei peste 70 de concurenți veniți din întreaga lume, cei mai mulți fiind americani, ruși, francezi și italieni.

La această competiție nu pot participa decât tineri de la 16 ani în sus și, în mod excepțional, copii de 14 ani.Tocmai de aceea, Sabin Roșca Stănescu a fost o revelație. Este singurul copil din lume care a avut posibilitatea, la acestă vârstă, să facă o demonstrație alături și în fața celor mai mari campioni ai lumii.

Luni, Sabin Roșca Stănescu se va întoarce în România și va participa, începând de la ora 11.30, la Antena 3, la emisiunea intitulată „Eroul zilei”, moderata de Nadina Câmpean.

Vedeți AICI video

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii