Creștinarea micuței Jacqueline   septembrie 6th, 2019

Mâine, la Biserica Sfântul Petru din Cluj, Jacqueline, fetița familiei Floriana și Rareș Bogdan, va fi botezată în prezența unui mare număr de apropiați ai acestora. După care va urma cuvenita petrecere. Deși am fost poftit cu tot protocolul la acest eveniment important, nu voi fi prezent. Nu fiindcă nu mi-aș fi dorit. După cum se știe, am fost naș la nunta celor doi și continui să le fiu naș până la moarte și să le ofer toată dragostea mea. Atât lor cât și finului meu Mihăiță.

Alinierea planetelor ne-a fost de această dată potrivnică. În aceeași zi, tot sâmbătă, cu mai mult timp în urmă, am stabilit și a lansat invitațiile necesare pentru a-mi sărbători, la împlinirea vârstei rotunde de 70 de ani, aniversarea zilei mele de naștere, 8 septemebrie 1949, care coincide în mod fericit cu aniversarea zilei de naștere a fiului meu Sabin, care va împlini 12 ani.

Cu sufletul voi fi atât lângă oaspeții mei, cât și la câteva sute de kilometri distanță, alături de finii mei și de invitații lor, dintre care mulți îmi sunt cunoscuți și prieteni.

Multă fericire micuței Jacqueline, lui Mihăiță și finilor mei Floriana și Rareș.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii