Cum sa furat?   octombrie 5th, 2020

O dezvăluire de o uriașă importanță a fost făcută de Cristian Petraru, fostul șef al Direcției de organizare a proceselor electorale din Autoritatea Electorală Permanentă. Informațiile furnizate de acesta au fost preluate de mai multe site-uri. Ele sunt explozive. Rezultă cu claritate că, dincolo de furtișagurile clasice, care se întâmplă la capătul tuturor campaniilor electorale, de această dată avem de-a face cu un furt major. Decisiv. Și perfect organizat. Sub aparența unei defecțiuni a unui biet soft. Evident, aparținând STS.

Pe scurt, situația este următoarea. Cu câteva ore înaintea alegerilor, fără ca operatorii să fi fost în prealabil instruiți, STS a implementat un soft pe care l-a achiziționat în secret, fără niciun fel de transparență, de la o așa-zisă societate oarecare specializată în IT. Și tocmai acest soft a dat rateuri după rateuri. Și a blocat ore în șir întregul sistem. Acest soft este cauza nepotrivirilor atât de numeroase între procesele verbale și poza lor pe tabletă.

Numărul de greșeli aparent neintenționate a fost uriaș. La nivelul întregii țări. Acolo unde reprezentanții partidelor politice au reacționat și au protestat, disputa a ajuns la birourile electorale. Ele, în absența funcționării respectivulu soft, au fost puse în situația de a tranșa lucrurile și respectiv disputa în favoarea și respectiv în defavoarea uneia sau alteia dintre părți. Numai că în toate birourile electorale, reprezentanții partidelor politice pot forma înțelegeri și majorități, luând decizii care dezavantajează un competitor sau altul.

Alegerile pe care le-a aplaudat președintele Klaus Iohannis au fost mai fraudate ca niciodată. În mai toate localitățile, cetățenii au votat degeaba. Fiindcă rezultatele au fost trucate de un soft așa-zis defect, astfel încât opera de măsluire a ajuns să fie finalizată în modalitatea pe care am prezentat-o mai sus de către comisiile electorale. Pentru ca frauda să fie bine bătută în cuie, într-un mod absolut „aleatoriu”, în fruntea comisiilor electorale, în cele mai sensibile locuri din țară, cum a fost de pildă Capitala, au fost plasați judecători și procurori luați direct de pe baricadele luptei anti-PSD. Procurori și judecători nemulțumiți de unele dintre măsurile luate de majoritatea parlamentară din jurul PSD legate de administrarea actului de justiție și de modul de promovare al magistraților. „Aleatoriu” au ajuns în fruntea acestor comisii fix semnatarii petițiilor pentru desființare Secției speciale de anchetare a magistraților.

Ca să fiu mai exact, este vorba de programul de însumare al datelor din toate procesele verbale. Mai întâi, ceea ce au reținut tabletele, care lucrează după un program al STS, nu se potrivește deseori cu procesele verbale. În al doilea rând, însumarea acestor date s-a făcut în mod defectuos. În al treilea rând, repartizarea mandatelor, care este o operațiune extrem de complicată, s-a făcut la rândul ei greșit, pentru că softul achiziționat pe ultima sută de metri de către STS nu a funcționat așa cum trebuie. Aparent, rezultatul alegerilor a fost dat peste cap în urma unor erori tehnice. În realitate, frauda a fost atent elaborată. Este o fraudă politică și electorală majoră. Originea ei se află la decidenți. La cei care au organizat în acest an alegerile. Serviciul de tehnică specială a fost doar instrumentul. O instituție militarizată, un serviciu secret, căruia i s-a încredințat soarta procesului electoral. Suntem singurul stat din Uniunea Europeană în care un serviciu militarizat, condus practic de la nivelul CSAT, instituție prezidată de președintele României, devine arbitru al procesului electoral. Și de aceea a ieșit ce a ieșit. Și de aceea l-am auzit pe președinte grăbindu-se să tranșeze lucrurile și să acopere uriașa mizerie, prin afirmația că alegerile din România s-au desfășurat în bună ordine.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

octombrie 5th, 2020 at 17:02
adria nicol spune:

Am trimis douà comentarii : acaum cîteva ore !

octombrie 6th, 2020 at 10:38
adria nicol spune:

Pentru a afla ce se întîmplà în inima Antarcticei este nevoie de un spàrgàtor de gheatà ! Un Spàrgàtor de gheatà a fost „împotmolit” pentru cîtiva ani ! Dar nimic nu este etern la scarà umanà ! Toti sfârsim în sicriu ! Analfabetii functionali si sociopatii cred în cosmetice dictatoriale ! Vor chitài la termenul fatidic ! INDEPENDENT de ierarhie, sef ,sef ocult ,gàrzi pretoriene si purtàtori de tucale, TOTI se vor încolona spre cimitir . ( dintr-un esseu)