Președintele care te injectează   noiembrie 23rd, 2020

Azi, o nouă ședință la Cotroceni. Având ca temă injectarea obligatorie a întregii populații. Căreia președintele Klaus Iohannis îi spune vaccinare. Și despre care afirmă că reprezintă o provocare de securitate națională. Cum a ajuns la această concluzie? De ce trebuie să ne lăsăm toți injectați? Și cum se face că în această operațiune urmează să fie angajate Armata și forțele Ministerului de Interne?

Se militarizează România? Și de ce? O instituție militarizată va număra din nou voturile la alegerile parlamentare. Tot ea, adică serviciul secret STS, a primit și sarcina de a monitoriza pandemia. Prin intermediul unui soft sofisticat. Acum, încă două instituții de forță intervin viguros pentru a injecta întreaga populație. Care este mobilul? Care este motivul invocat? Care este mijlocul utilizat? Și, până la urmă, ce încearcă să obțină președintele Klaus Iohannis?

În fine, la nivelul instituției prezidențiale, presupun că și la nivelul Guvernului, s-a înțeles că pandemia a fost scăpată de sub control. Populația nu a fost testată la timp de către autorități, contaminarea s-a produs în ritm alert, nu s-a mai putut face lista contacților și, prin urmare, aceștia nu au mai putut fi carantinați, iar o parte dintre ei i-au infectat pe cei din jur. Pandemia a crescut într-o progresie geometrică și s-a stabilizat pe un platou doar din pixul autorităților. În realitate, un număr imens de mare de persoane s-au contaminat fără să se testeze sau s-au testat prin mijloace personale cu aparatură procurată pe internet sau din farmacii și nu au mai raportat rezultatele Direcțiilor de Sănătate Publică. În acest moment, nimeni nu cunoaște adevărata dimensiune a pandemiei din România. O serie de specialiști susțin însă că pe parcursul acestui an s-au infectat milioane de cetățeni. Dintre care unii au dobândit anticorpi, iar cei mai mulți nu. Și acum ce-i de făcut? Ce-i de făcut, în condițiile în care, după alegeri, care vor avea loc în cel mai greu moment al României de după evenimentele din 1989, sistemul de sănătate va fi pus literalmente la pământ, începând cu secțiile de terapie intensivă? E prea târziu pentru a testa în cinci zile întreaga populație. Statul nu dispune de mijloacele necesare în acest scop. Și nici de autoritatea indispensabilă unei asemenea operațiuni. Nu putem face minuni nici în ceea ce privește modernizarea peste noapte a unui sistem de sănătate, despre care mulți spun că ar trebui reconstruit din temelii. Care este speranța de care se agață președintele?

Speranța sa constă în vaccin. Acest vaccin anti-Covid, în capul domnului Klaus Iohannis, joacă rolul unui panaceu. Ne vindecă de Covid. Ne ferește de Covid. Maschează mizeria sistemului de sănătate. Pune capăt crizei economice, permițând reluarea activităților. Restabilește încrederea în autorități. Și întărește autoritatea președintelui. Acesta este obiectivul urmărit.

Mijlocul prin care urmează să fie atins acest obiectiv este vaccinarea forțată a întregii populații. În raport cu care își exprimă o serie întreagă de nedumeriri și suspiciuni un specialist de talia doamnei Monica Pop, atât de hulită în ultimele zile de o hienă de presă. Și nu numai doamna Monica Pop  ridică o serie întreagă de semne de întrebare și trage alarma vis-a vis de intenția președintelui Klaus Iohannis de a ne injecta pe toți în mod forțat utilizând Armata și Ministerul de Interne. Sunt și alți specialiști din lumea întreagă, care își pun semne de întrebare cât se poate de legitime și de bine argumentate referitoare la eficiența vaccinării întregii populații, la eficiența vaccinurilor și la pericolul efectelor adverse.

Alți specialiști de primă mărime în legislație, în drepturile omului, în drept constituțional, se întreabă pe bună dreptate dacă este legală o asemenea constrângere a populației. În esență este clar, dincolo de oricare alte detalii, că cei care nu se vaccinează nu îi pot contamina cu coronavirus pe cei vaccinați. Deci cei care vor refuza să fie injectați nu pot fi acuzați că atentează la sănătatea publică. Și, ca atare, nu pot fi sancționați nici prin constrângere, nici prin alt fel.

Dar o operațiune de o asemenea anvergură îl transformă pe Klaus Iohannis într-un fel de mareșal, în subordinea căruia intră nemijlocit toți lucrătorii instituțiilor de forță. Parctic, președintele militarizează astfel întreaga Românie, iar militarizarea în sine, așa cum se gândește, disciplinează populația și îl ferește de surprize neplăcute.

Mai rămâne ca, pentru moment, să ne punem o ultimă întrebare. Este sau nu este fezabil proiectul pe care astăzi președintele Klaus Iohannis intenționează să-l demareze la capătul ședinței de la Cotroceni? Va obține acesta sau nu va obține efectul scontat?

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

noiembrie 23rd, 2020 at 11:33
adria nicol spune:

Generalul Ciucà nu întîmplàtor a fost salvat si pus Ministru §
Vaccinarea fortatà apopulatiei nu are nici o justificare . Se adevereste cà Drepturile Omului au fost puse în Parantezà mai de demult .presa -hyenà este presa compusà din epoleti !Care executà ordine ! Bàsescu a distrus tara pentru o sutà de ani .

noiembrie 24th, 2020 at 15:48
Gogu spune:

Fost vicepreședinte Pfizer: „Nu este nevoie de vaccin… Pandemia s-a încheiat”. Autor: Adrian Pătrușcă, 24 noiembrie 2020.
În timp ce Pfizer a ținut prima pagină a presei mondiale, anunțând lansarea vaccinului anti-COVID, un fost vicepreședinte și șef științific al companiei a respins necesitatea unui vaccin pentru a pune capăt pandemiei.
Într-un articol recent, citat de LifeSiteNews, dr. Michael Yeadon, care „a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu”, a scris:
„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”
Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID.
Explicând că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță, printre membrii grupului nefiind „imunologi clinici”, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite, având drept rezultat „torturarea populației în ultimele șapte luni”.
„Nu există virus fără strămoși”
Prima presupunere greșită a SAGE este că „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”.
Yeadon afirmă că această idee este „ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt. Nu există «viruși fără strămoși».”
Într-adevăr, subliniază savantul, există cel puțin „patru coronaviruși endemici care induc gripa comună… care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.
Persoanele care au fost infectate de „una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți.”
Criticând încă o dată lipsa de competență a SAGE, dr. Yeadon a afirmat că „a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție… demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.
Testul PCR iese pozitiv și la virusul gripei comune
Pe de altă parte, savantul arată că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea „cazurilor” de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, ceea ce face ca testul să fie mult mai puțin fiabil. Evident, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, mii de persoane au primit ordin să își strice viața și să se „autocarantineze” timp de 14 zile.
În fine, bazându-se pe datele științifice, dr. Yeadon a conchis că din cauza unei expuneri anterioare la coronavirusul gripei comune, „o proporție importantă (30%) a populației a intrat în anul 2020 înarmat cu celule T, capabilă să se apere singură împotriva SARS-CoV-2, deși nu au avut niciodată acest virus… SAGE a asumat în mod eronat și naiv că «toată lumea este susceptibilă să se infecteze».”