China joacă și câștigă   iulie 1st, 2021

Astăzi China serbează împlinirea a o sută de ani de la nașterea Partidului Comunist. Cel mai mare partid comunist din istoria lumii. Care numără 95 de milioane de membri. Și se împlinesc 72 de ani de când acest partid comunist conduce cu o mână de fier unul dintre marile state ale lumii. Este un motiv să se bucure și alții?

Există o tendință la nive mondial, transformată deseori în obsesie. Un fel de religie a valorilor. De pildă Statele Unite și Uniunea Europeană și-au asumat un așa-numit set de valori care, odată cu trecerea timpului, au devenit sacrosante. Toți cei care nu-și asumă la rândul lor la indigo acest set de valori sunt anatemizați și diabolizați. Și nu de puține ori în numele setului de valori sunt declanșate războaie, confruntări încrâncenate de tipul  cruciadelor din Evul Mediu. Cu alte cuvinte, setul de valori este bun la toate, justifică orice și, în numele lui, pot fi săvârșite acte de agresiune, care sunt descrise de autori drept modalități de a le aduce altora civilizația acasă.

Ei bine, în cei 100 de ani de existență a Partidului Comunist și în cei 72 de ani de când acesta este la putere, China și-a asumat un alt set de valori. Și a supraviețuit. Și mai mult decât atât. A câștigat războaie atunci când a fost atacată. A câștigat și un mare război, cel pentru Tibet, atunci când nu a fost atacată. În prezent, China este cel mai important competitor al Statelor Unite și al Uniunii Europene. După o serie întreagă de statistici, Produsul Intern Brut al Chinei o plasează de circa doi ani pe primul loc în lume. Conform altor statistici, este pe locul doi, suflând însă în ceafa Statelor Unite. Și Produsul Intern pe cap de locuitor, care este un indicator al sărăciei sau al bunăstării, cunoaște o dinamică excepțională. A ajuns la 10.000 de dolari pe cap de locuitor și este în creștere accelerată.

Adepții unui alt set de valori, care sunt, după caz, rivali, adversari sau chiar inamici ai Chinei, îi reproșează Partidului Comunist faptul că, pentru a-și menține și întări puterea, a masacrat de-a lungul istoriei sale zeci de milioane de cetățeni. Și că alte zeci de milioane au fost azvârlite după gratii în cei 72 de ani de regim dictatorial. Este cu certitudine adevărat. Numai că atrocități de același fel, păstrând proporțiile, raportate la populație, s-au întâmplat pretutindeni în lume. Și în Statele Unite, și în Europa și în altă parte. I se reproșează Partidului Comunist Chinez că a orchestrat o istorie de tip selectiv. Eliminând sistematic tot ceea ce ar putea ridica semne de întrebare vizând modul în care Partidul Comunist a reușit să supraviețuiască 100 de ani. Și toți ceilalți nu au făcut la fel?

Multe i se reproșează Chinei, dar nici cei mai aprigi critici ai ei nu pot ignora faptul că, în timp ce restul lumii bate pasul pe loc, stagnează sau chiar regresează, făcând datorii publice din ce în ce mai mari și imposibil de achitat, China cunoaște un dinamism al dezvoltării pe toate planurile fără precedent și acumulează cele mai mari rezerve de aur, de devize și de proprietăți imobiliare pe toate continentele lumii. Este indiscutabil o victorie istorică a Partidului Comunist Chinez. Pentru care eu unul, fără a fi nici cât negru sub unghie comunist, îi urez acestui popor „La mulți ani!”. În măsura în care acest popor se identifică cu adevărat cu partidul unic.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

iulie 6th, 2021 at 10:19
Gica spune:

De ce ascunde Guvernul reacţiile adverse la vaccinare. Laureat Nobel: Vaccinurile produc variantele SARS-CoV-2! de Redacția Antena 3, 05 Iul 2021. Guvernul României oficial recunoaște că există 16.623 de reacții adverse la vaccinurile COVID-19 și susține că investighează 122, dar în portalul UE nu raportează nimic. Până duminică dimineața, România apărea cu 0 reacții adverse la toate cele 4 vaccinuri administrate cetățenilor români: 0 la Moderna, 0 la Pfizer, 0 la vaccinul Johnson & Johnson şi zero la AstraZeneca. În noaptea de duminică spre luni a apărut o singură raportare de reacție adversă. Pe portalul european sunt raportate 27 de reacții adverse şi decese provocate de vaccin. În total, țările europene raportează aproape 700.000 de reacții adverse dintre cele mai grave, de la afecțiuni cardiovasculare la boli de sânge, boli neurologice și mii de decese. Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără între 18 și 64 de ani. Aceste reacții sunt listate pe categorii în portalul european, fără ca decesele să fie centralizate sau raportate vizibil. În România nici măcar asta nu apare. În comunicatul oficial sunt trecute sec câteva cifre, fără a fi oferite informații referitoare la ce fel de reacții adverse au apărut și câți dintre cei vaccinați au ajuns în spital în urma acestor reacții. Totuși, oficial autoritățile române recunosc 16.623 de reacții adverse. De ce acestea nu apar în portalul UE? De ce nu există raportări detaliate cu privire la reacțiile adverse după vaccinare din partea autorităţilor? Câți dintre cei internați au fost vaccinaţi. „Drepturile pacientului sunt mai importante decât expertiza clinică și e mai importantă decât dovezile științifice. Forțarea oamenilor să facă aceste vaccinuri este o încălcare a codului de la Nuremberg”, spune un oficial. În condițiile în care există aceste reacții adverse foarte grave și reacții necunoscute pe termen lung, ce bază legală are Guvernul să impună pașapoarte de vaccinare așa zisele Certificatele de Verzi prin coerciție? Care este prevederea constituțională care permite Guvernului să comită o astfel de segregare și discriminare și care este articolul din Constituție care spune că starea de sănătate a unui cetățean român a devenit brusc statut social și o proprietate publică a Guvernului? A informat Guvernul român cetățenii cu privire la efectele pe termen lung și pe termen scurt ale acestor produse înregistrate ca terapii genetice? „Nu este corect ca oamenii nevaccinați să fie tratați ca şi cum ar fi bolnavi sau ca şi cum alegerea lor ar fi în mod moral greșită. Faptul că nu au făcut un vaccin nu îi transformă într-o amenințare pentru alții. Vaccinurile pentru COVID nu au fost aprobate de FDA, asta înseamnă că nimeni nu poate fi obligat să le facă”, a mai spus un oficial într-o dezbatere în Senat. Pandemia e posibil să fi pornit chiar de la un vaccin
În mediul online apar inclusiv oameni din industria Pharma care, sub protecția anonimatului, arată că această pandemie este posibil să pornit de la un vaccin care ar fi trebuit să declanșeze imunitatea la nivelul celulelor T. Posibilitatea este arătată de o parte din secvența genomului care ar putea proveni de la un vaccin cu rolul de activare a celulelor T. Acesta este și motivul pentru care experţii în vaccinuri din Europa au arătat că cei mai mulți oameni nu se îmbolnăvesc pentru că celulele T distrug patogenul imediat ce a pătruns în organism. Dacă așa stau lucrurile care este rațiunea medicală pentru care oamenii sunt vaccinați pentru a răspunde la afecțiuni produse de un vaccin? „E o eroare medicală și științifică. E o greșeală inacceptabilă ce va rămâne în cărțile de istorie pentru că efectiv vaccinurile produc variantele”, spune Luc Montagnier laureat Nobel. Faptul că Spike-ul din vaccin e patogenic alertează tot mai mulți medici din Occident care cer ca vaccinarea să fie oprită. Guvernul român a informat însă cetățenii cu privire la faptul că Spike-ul din aceste vaccinuri e patogenic, că nu inofensiv așa cum le spuse inițial oamenilor? „Problema este că proteina Spike este extrem de toxică, e o proteină prion care provoacă boli groaznice ale sistemului nervos și asta este proteina Spike care poate să declanșeze boli precum Alzheimer sau Parkinson”, spune Stephanie Seneff, cercetător laborator MIT. Faptul că Spike-ul este activ biologic, adică este patogenic înseamnă că pentru organism este la fel de dăunător ca şi Spike-ul din patogenul COVID-19. Deja 60 de studii arată că de sine stătător Spike-ul, fie că este din vaccin fie că este din patogeni, face ravagii la nivelul inimii, plămânilor, sângelui și altor organe vitale. Cercetătorii au demonstrat că modul în care proteina Spike provoacă distrugeri la nivelul celulelor vine să confirme că COVID-19 este, în primul rând, o boală vasculară. PS: Raportarile Deceselor si Efectelor Adverse dupa Vaccinare sunt peste tot pe Glob intre 1-10% (in cele mai multe tari, mai mult spre 1%), dupa cum au demonstrat Firmele Interationale de Sondaj. La noi, nici atat, deoarece Prostia se combina cu Nemernicia.

iulie 6th, 2021 at 11:02
Gogu spune:

Un nou raport uimește lumea: marea majoritate a celor care mor acum cu covid sunt persoane care au fost VACCINATE împotriva acestuia. 5 IUL. 2021. „Karen Smith – Invictus”. Public Health England tocmai a lansat un nou raport care arată că cel puțin 62% din toate decesele asociate cu coronavirusul din Wuhan (Covid-19) au loc la persoanele care au fost deja „vaccinate”. Știriea a apărut în aceeași zi în care principalele mass-media au publicat poveste de distragere a atenției asupra politicianului britanic Matt Hancock care a avut o aventură secretă cu asistenta sa Gina Coladangelo. Multe persoane au ratat știrea ​​în ziua în care s-a produs, dar acum circulă pe web și facând ca mulți să se întrebe dacă vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente, așa cum susține guvernul. Date noi din Marea Britanie arată că persoanele injectate au de trei ori mai multe șanse să moară din cauza așa-numitei „variante delta” decât persoanele care și-au lăsat singur sistemul imunitar și ADN-ul, spunând doar nu, așa cum a spus odată Nancy Reagan, la drogurile periculoase. Intitulat „Variantele îngrijorătoare ale SARS-CoV-2 și variantele care fac obiectul unei anchete în Anglia”, ziarul, care este al 17-lea raport tehnic care se publică până acum cu privire la această chestiune, este foarte grăitor asupra ceea este rezervat pentru injectia posterioară. Un tabel din raport arată că între 1 februarie 2021 și 21 iunie 2021 au existat 9.571 de cazuri confirmate ale „variantei delta” la britanici cu vârsta peste 50 de ani. Dintre acestea, 8.025 au fost confirmate numai numai în ultimele 28 de zile.
Această creștere bruscă a noilor cazuri coincide direct cu impulsul vaccinurilor din Marea Britanie, arătând că, cu cât mai multe persoane se vaccinează, cu atât este mai mare rata infecțiilor. Datele arată în mod clar că doar 10% din toate noile presupuse cazuri confirmate ale virusului chinez în această grupă de vârstă sunt persoane nevaccinate. Mai mult de 37% din cazurile noi aparțin persoanelor care au primit ambele injecții ascultând ordinele guvernului. Este important de reținut că alte 40% din cazuri au apărut la persoanele care au primit cel puțin o doză de injecție cu virus chinezesc cu cel puțin 21 de zile înainte de testarea „pozitivă”. Acest lucru înseamnă că 77% din noile cazuri de gripă Wuhan apar la persoanele care au avut una sau ambele doze de injecție. Varianta Delta este cauzată și răspândită de vaccinuri. Pe baza cifrelor prezentate de Public Health England, numărul cazurilor confirmate de varianta delta la persoanele complet vaccinate cu vârsta peste 50 de ani, este de trei ori mai mare comparativ cu numărul celor nevaccinați. Și la persoanele peste 50 de ani și parțial vaccinate, raportul este de nouă la unu. Ceea ce înseamnă, desigur, că vaccinurile sunt periculoase și ineficiente pentru a preveni răspândirea germenilor chinezi, în ciuda faptului că au primit autorizație de utilizare de urgență (EUA) la „viteză extremă” de la Food and Drug Administration (FDA). Au fost efectuate în prealabil probe foarte limitate, care, desigur, demonstrat că vaccinurile „funcționează”. Oricine a acordat atenție știe că Big Pharma a rafinat arta manipulării „științei” pentru a produce rezultatul dorit, exact ceea ce s-a întâmplat cu aceste abominabile injecții ale „Operation Warp Speed”. „Din păcate, se pare că domnul Hancock a mințit din nou și, în loc ca vaccinurile Covid-19 să fie calea noastră de întoarcere la normal, sunt în schimb opusul”, relatează Humans Are Free, menționând că singurele persoane care se încadrează în toate minciunile sunt persoane care privesc religios „știrile” principale și au încredere în tot ceea ce le spune guvernul, „Deoarece datele publicate de Public Health England ne arată că numărul de presupuse decese din cauza variantei Delta este cel mai mare în rândul celor care au primit două doze de vaccin.” Mai multe dintre cele mai recente știri despre modul în care vaccinurile împotriva gripei Wuhan rănesc și ucid persoane pot fi găsite la ChemicalViolence.com