Klaus Iohannis și somnul rațiunii. Efecte perverse   noiembrie 6th, 2021

Nominalizarea lui Cîțu, dacă s-ar produce, ar conduce la o încălcare flagrantă și sancționabilă atât a Constituției, cât și a unei decizii relativ recente a Curții Constituționale, care a sancționat renominalizarea lui Ludovic Orban, după ce acesta fusese demis prin moțiune de cenzură. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt clare.

Redesemnarea lui Ciucă în poziția de candidat de premier este de asemenea neconstituțională. Pentru că, în conformitate cu Legea Fundamentală, o persoană desemnată pentru această poziție are la dispoziție un termen limitat la doar zece zile pentru a forma o majoritate. Acest termen, în cazul lui Ciucă, a expirat. Și nu mai poate fi reînnoit decât dacă Ciucă se dă de trei ori peste cap și se transformă într-o altă persoană.

Dacă este adevărat că tot președintele Klaus Iohannis este cel care a născocit ideea unei combinații PSD-PNL pe șapte ani, adică o îndelungată căsătorie între „ciuma roșie” și „ciuma galbenă”, atunci pot afirma cu certitudine că locatarul de la Cotroceni a început să vad portocaliu. Este o imposibilitate logică. Și cu atât mai mult o imposibilitate politică. Există zeci de argumente care demonstrează că o asemenea idee nu este decât un monstru pervers, născut din somnul rațiunii cuiva. Și asta chiar dacă Marcel Ciolacu a început și el să halucineze, caracterizându-l pe Florin Cîțu drept un om serios și de cuvânt. Păi atunci de ce l-a dat jos?

Sunt extrem de interesat să aflu dacă, într-adevăr, președintele României este cel care vehiculează asemenea aberații. Și, sincer să fiu, mi-aș dori din suflet să aflu că nu el își arogă paternitatea panglicilor la care m-am referit mai sus.

Sursa: CorectNews

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

8 comentarii

noiembrie 6th, 2021 at 11:44
maria luiza Galer spune:

Poate a venit timpul sa cautam solutii si nu numai vrajba si injuraturi mioritice.. De ce „monstru politic’?! De ce nu pytem si noi sa avem o clasa politica „ca afara” si aliante bazate pe dragoste de tara si binele populatiei? De ce Nemtii pot de peste 12 ani sa alba aliante dreapta stinfa.. si acum continua „modelul” intre PSD ul german si Liberalii liberi? De ce Israelul dupa numeroase anticipate esuate (nu au rezultat intr o majoritate stabila) acum fac „rotatia ” partidelor si aliante ale presupusilor adversarui politici.. Si la ei este chiar greu tinind cont de context? De ce si in Austria si alte tari Dreapta si stinga lucreaza pt binele tarii?? Pentru ca au Presedinti si nu Guvernatori tradatori si narcisisti care de 16 ani invrajbesc cetatenii si promoveaza intoleranta politica!! Sa renuntam la injuraturi mioritice aranjate in lozincute de mare succes nutret pt cretinei.. Si sa sca[am de cancerul romaniei .. Cucuveaua de la Cotroceni.

noiembrie 6th, 2021 at 13:17
adria nicol spune:

1

Và amintiti cum apàrea indignat un vice presedinte de la Bruxelles care striga România nu este un stat de drept ? Cum judecàtori români sàreau în avion si coborau din manifestînd pentru un Stat de drept? . Cum s-a creat enorma diversiune cu Ordonanta nr 13 si cu presdintele coborît repede din Cotroceni pentru a participa la manifestarea din Piata Victoriei ? În giaca rosie ? Rosie ? Culoare atît de dragà , în toate sensurile , Domnului Presedinte ?

noiembrie 6th, 2021 at 13:20
adria nicol spune:

Care Presedinte avea un proces chiar înainte de a fi investit si tovaràsa (p^nà în 1989°, Stanciu , presedinta Jstitiei i-a amînat procesul si la- achitat , Ioh

noiembrie 6th, 2021 at 13:30
adria nicol spune:

3

Iohannis fiind deja instalat la Cotroceni ? Dar mai avînd un proces pentru o casà din Sibiu unse este instalat sediul unei Bànci ; proces în care a apàrut un mostenitorp rovidential ca sà fie amânatà dezbatzerea ? Si va interveni termenul de prescriere ?Domnul Presedinte în viziunea càruia un sofer beat pe soselele americane si
arestat , si dus mla închisoare douà zile si îndatorat la o Bankà , poate fi demnitar de rang înalt în România !

noiembrie 6th, 2021 at 13:39
adria nicol spune:

4

Iohannis , fostul profesor suplinitor care fàcea naveta si Sibiu , navetà care la catapultat înspector judetean, inspector sef,
primar ,ca sà ajungà ,apoteotic, sef prtid si de stat ?
(dintr-un esseu)

noiembrie 7th, 2021 at 06:21
adria nicol spune:

1

DENISE RIFAI este cel mai furios sustinàtor(oare) alfostului PrimMinidtruFlorin Vasile Cîtu , actualmente interimar ! Din 2O milioane de persoane înregistrate pe teritoriul Romaniei , douà îl sustin (familia, din oficiu): Iohannis si Rufai ! C, absolut întîmplàtor ,descoperà pa atunci Prim Ministrul Cîtu la o bodegà (sau cofetàrie) pe Dorobanti , pàzit de nenumàrati din servicii,dar înduiosati de Denise o lasà sà se ducà la masa lui Cîtusi Isar .

noiembrie 7th, 2021 at 06:33
adria nicol spune:

2

Admiratia celor doi atinge paroxismul : Presedintele tàrii tuna si fulgera contra USR care votase Moiunea si Denise care sustine cà Florin Vasile Cîtu este cel mai pretios om politic din românia !
Cele 2O milioane de români nu stiau , acum au aflat :de la Stefan Cel Mare si Mihai Vitezul , Vasile Cîtu ! Mai fusee unul , àla venea de la Burebista si Decebal . Cînd admiri , cînd esti în adoratie nu poti fi zgîrcit ! Esi un pic penibil , dar cine se mai sinchiseste ?

noiembrie 7th, 2021 at 06:35
adria nicol spune:

Denise Rifai apàrà „mama si orfelinul” ! Face operà de caritate !

(dintr-un esseu)