Nu sunt director!   august 4th, 2009

 

Pe blogul lui Victor Roncea a aparut informatia conform careia eu as fi fost numit director la Realitatea TV. In cursul acestei dimineti, in conditiile in care, datorita unei aniversari prelungite, eu nu am raspuns la telefoane, mai multor cunoscuti li s-a pus intrebarea daca ar putea confirma faptul ca as fi fost numit director al Ziarului ZIUA. Chiar faptul ca raspund pe acest site si nu in alta parte demonstreaza care este realitatea. Singurele spatii publicistice in care ma pot exprima cu adevarat suveran si in care imi apartin mie insumi in totalitate sunt acest site, editorialele pe care le public in Ziarul ZIUA, precum si interventiile mele in emisiunile organizate de diferite televiziuni. In consecinta, dezmint toate aceste informatii si ii rog pe toti cei interesati de acest demers sa transmita mai departe informatia pe care acum o postez aici.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

4 comentarii

august 4th, 2009 at 14:25
Marius Mina spune:

Saracul Victor….
Cum ii arunca vreunul o toxina o si pune pe blog, in jargon rustic s-ar putea spune ca
„sare ca gaina la muci”

august 4th, 2009 at 16:28
ROBERT HORVATH USA spune:

Domnule Rosca Stanescu.
Sunteti un reprezentant al generatiei mele. Dupa revolutie de si departe deobicei in Japonia, v-am citit cu atentie fiecare cuvant, fiecare articol. Peste ani fac si tot peste oceane, fac acelasi lucru. Conteaza prea putin daca sunteti director sau nu. Romania este tara care care a ales de mai multe un agent sovietic iar mai acum un securist. Criza economica poate schimba lucrurile. Cuvantul dumneavoastra este mai inportant dechat oricand. Va doresc succes. Robert.

august 4th, 2009 at 16:30
ROBERT HORVATH USA spune:

„BASESCU SAU SINGURATATEA TOTALA A UNUI GOLAN DE PORT”.
BASESCU ESTE CANDIDATUL IUBIT AL NEAMULUI PROST. INJURAND CA EI, MANCAND SI SCUIPAND CA EL NEAMUL PROST CREDE CA BASESCU ESTE UNUL DE AL LOR. NICI MACAR. ESTE DOAR UN AMARAT INCULT CARE NU A CITIT NICI O CARTE, POATE CU EXCEPTIA CODULUI PENAL. EL ESTE O CREIATIE A SERVICIILOR SI A MEDIEI. UNS CU SMECHERIE DE PORT A PACALIT O LUME CONSERVATOARE, GATA SA ALEAGA CEL PUTIN UN SECOL DE ACUM INAINTE, doar COMUNISTI SI SECURISTI. PENTRU A VEDEA CAT ESTE DE POPULAR IN MEDIILE OAMENILOR MAI SUBTIRI descideti.BLOGUL ROMANESC SI NU VETI GASI NICI UN BLOG CARE SA SE DECLARE PARTIZAN AL UNUI PRESEDINTE GOLAN SI GROBIAN. EXCEPTIE PACE DOAR CLANUL DE RASPUTINI DIN JUR, DE GENUL PATAPIEVICI SI TISMANEANU. Criza economica a schimbat lucrurile si obiceiurile. IN CURAND MAHALAUA NATIONALA VA INJURA SI SCUIPA INSASI PE IDOLUL NECIOPLIT. SINGURATATEA MARINARULUI DE PORT MIORUTIC ESTE TOTALA. EL VA FI ALES CA PRESEDINTE PE VIATA SAU PE 20 ANI CEL PUTIN, IN REPUBLICA VIITORILOR PUSCARIASI. FARA GRIJI. MANCARE SI INBRACAMINTE PE GRATIS. Robert Horvath DEVA New york devagallery.com

august 24th, 2009 at 04:18
chisinau spune:

Domnule Stanescu, nu il mai puneti pe dobitocul ista de retardat numit Victor Roncea sa mai scrie ceva despre Moldova ca ne crucim noi cei de la Chisinau de cat blegism da dovada acest lingau si pupincurist al PPCD/ului si al lui Rosca. Va rog, nu va coborati la nivelul lui ca dumneavoastra slava domnului sunteti om cunoscut si inteligent. Va rugam mult nu il mai lasati sa scrie despre Moldova ca va face de ras bunatatea de ziar si cade in ochii moldovenilor nostri. Cu deosebita stima.