Locul plangerii – Capitanul Bucur, pus la zid   august 27th, 2009

  

Domnule Rosca,

 Va atasez cateva randuri din partea sotului meu, cpt. Bucur.

 Cu multumiri,

 Emilia Bucur

 

 Domnule Sorin Rosca Stanescu

Va scrie capitanul BUCUR

Curtea Suprema de Justitie a Romaniei, prin decizia penala nr.2377 din 13 mai 2002, a dat sentinta definitiva respingand ca nefondat recursul declarat de  mine, cpt.(r) Constantin BUCUR, in procesul prin  care  Tribunalul Militar Teritorial m-a condamnat la 2 ani inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei, pentru vina de a spune Adevarul privind existenta Politiei Politice.

            In aceasta situatie m-am adresat Apador C.H.-Helsinky, respectiv doamnei Monica Macovei, iar la solicitarea sa i-am pus la dispozitie copia dosarului penal si toate articolele si luarile de pozitie aparute in mass-media de care dispuneam.

            Printr-o cerere adresata Consiliului Europei, Strasbourg, France, in luna iunie 2003, doamna avocat Monica Macovei si domnul avocat Mihai Dan, reprezentanti ai Apador CH, au prezentat acest caz institutiei Europene.

            Pe data de 05 aprilie 2008, la o zi dupa ce asupra mea si a sotiei mele a avut loc un atentat, in urma caruia masina mea a fost distrusa, l-am sunat si informat pe domnul avocat Mihai Dan ocazie cu care am aflat ca in decembrie 2007 Guvernul a primit de la Consiliul Europei, Curtea Europeana a Drepturilor Omului un material prin care acestia de urma isi expun punctul de vedere (Desi este in limba franceza am inteles ca acesta imi este favorabil).

In februarie 2008, Guvernul trimite o adresa catre Curtea Europeana (in limba franceza) din care rezulta ca de fapt eu sunt cel vinovat pentru ca am demascat Politia Politica, am informat opinia publica si m-am adresat mass-media.

Ma adresez domniei voastre pentru ca, desi eram parte principala in proces, am intrat tarziu si dupa multe insistente in posesia corespondentei dintre Curtea Europeana si Guvernul Romaniei, iar dupa ce mi-am exprimat, la cererea avocatului Dan Mihai, pretentiile materiale si morale, din aprilie 2008 nu mai am primit nici un semn.

            Va pot pune la dispozitie toate materialele oficiale asupra carora am facut vorbire.

Supun atentiei dumneavoastra cazul meu, deoarece in urma acestui act de curaj eu am

dobandit o boala cronica de inima si sunt dezamagit de parodia luptei cu Politia Politica, pe care unii oameni politici o fac, iar un caz real de nesocotire a legii supreme a Statului Roman este tergiversat si dat uitarii.

Cu stima,

Cpt.Bucur

23.08.2009

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

august 27th, 2009 at 17:26
Zeus spune:

Monica Macovei? Adica, daca ne luam dupa spusele unora sau altora, un fel de om de casa al Presedintelui. Deci, Monica Macovei ajuta un „dizident”. Adica, TB ajuta un dizident. Interesant.

august 31st, 2009 at 22:37
Puiu spune:

M Macovei, ca reprezentant al APADOR C H, nu are legatura cu procurorul comunist care batea acuzatii pentru a-si recunoaste vina si nici cu ministresa lui Basescu, acuzatoarea lui Nastase…Aceasta Xena a justitiei romane s-a transformat, peste noapte, in Scufita Portocalie!