Locul plangerii – Ministrul penal   septembrie 4th, 2009

 

Domnule Sorin Rosca Stanescu

 

Ma numesc Crisan Cezar Colin, am 37 de ani si locuiesc momentan in localitatea Onesti, jud. Bacau.Cu ajutorul dumneavoastra vreau sa aduc la cunostinta opiniei publice gravele abuzuri pe care un secretar de stat PD-L (multimilionar in euro) le comite nestanjenit de nimeni, intr-un total dispret fata de lege si fata de cetatenii acestei tari.Persoana in cauza se numeste Parcalabescu Maria si este secretar de stat la Ministerul IMM-urilor, Comertului… s.a.m.d. Cum credeti ca a ajuns sa ocupe aceasta functie? In 2008 a candidat pt un loc in Parlamentul Romaniei,in colegiul 2-Vrancea (ea locuind in Pipera),alaturi de prietena ei,mama satanistului Placinta din Montreux, care a candidat in alt colegiu. Bineinteles ca a pierdut in favoarea candidatului PSD, dar pt ca a sponsorizat cu mari sume de bani partidul lui Basescu, a primit la schimb un post in Guvernul Romaniei.

D-na Parcalabescu este proprietara unei fabrici de confectii in loc. Onesti, judetul Bacau, cu sediul juridic in Bucuresti, str.Soimarestilor, nr.23-23A, detine terenuri in toata tara,are automobile in valoare de aprox. un milion de euro si alte bunuri impartite cu atentie rudelor de gradul 1 din familia sa. Pe toata perioada campaniei electorale, d-na P. a trimis muncitorii din fabrica, din Onesti, cu microbuzele ei, pe unii chiar impotriva vointei lor, in judetul Vrancea, pt a imparti taranilor (arondati colegiului 2) pantaloni de calitatea a 2-a, stofe si alimente. Tin sa precizez ca am participat personal la incarcarea acestor produse, in calitatea mea de fost salariat al fabricii iar unul dintre soferi chiar a fost prins si amendat cu 10 mil.lei vechi. In aceasta unitate de productie, pot sa spun ca domneste un regim de sclavie moderna, bine ascuns de ochii opiniei publice; cine indrazneste sa deschida gura este dat afara imediat, fara sa primeasca nici macar ajutor de somaj. Salariile sunt de mizerie, unice in Romania, 3 sau 4 milioane de lei pt un muncitor obisnuit, cei cu vechime iau putin peste 5 mil., iar cel mai bine platiti sunt inginerii si cei cativa turnatori indispensabili, in jur de 10 milioane. Este interzisa cu desavarsire afilierea la un sindicat (nici nu se vorbeste despre asa ceva), nu exista apa potabila, muncitorii beau apa de la grupurile sanitare, nu exista aer conditionat, in situatia in care vara, aerul devine irespirabil in interior, la temperaturi ce depasesc 40 de grade C. Sunt folositi pe posturi de necalificati muncitori cu handicap psihic, cei de la sectia Finisaj muncind si 30 de ore incontinuu, unii dintre ei au discernamant redus, altii sunt surdo-muti si nu primesc in plus decat o bucata de paine cu salam. Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca nu au venit niciodata aici.

Acum urmeaza partea cea mai interesanta. La sfarsitul lunii iunie a.c., o delegatie a oamenilor de afaceri, in frunte cu d-na secretar de stat Parcalabescu Maria a facut o deplasare in Rusia (e postat si pe net) cu scopul de a dezvolta legaturi economice cu mediul de afaceri de acolo. Trecand peste faptul ca delegatia romana s-a cazat in Moscova la un hotel cu 400$/zi-camera, iar in Siberia (regiunea Tiumen) tot cam la acelasi pret, d-na Parcalabescu a omis sa spuna ca a luat in calatorie si pe directorul de la firma ei de confectii (Maremod SA), tot pe banii statului, dar in folosul personal al domniei sale. Cum intre mine si d-na director (pe nume Miinea Nicoleta) exista o relatie de amicitie, aceasta imi trimitea mailuri in care descria cu lux de amanunte tot ce se intampla acolo. La un momentdat, d-na Parcalabescu a afirmat intr-un cerc intim ca doreste sa devina prim-ministru al Romaniei. Ar fi cu adevarat sfarsitul, daca nu o scoateti din anonimat! Ceea ce nu stiam noi era ca toata corespondenta d-nei director era interceptata ilegal, un hacker se ocupa cu spargerea parolelor (inclusiv a mea) si in acest mod au aflat ce gandeste lumea despre ei, despre partidul lor, ce porecle poarta fiecare, etc. Mai mult, intr-o noapte au amplasat un microfon in biroul directorului, bine camuflat. Acum o luna si ceva d-na Parcalabescu i-a cerut d-nei director Miinea sa-i prezinte toata corespondenta venita prin e-mail, bineinteles ca i-a replicat ca s-a sters totul. Pe 4 august, d-na P. a venit de la Bucuresti  si i-a prezentat in particular toata corespondenta, pe hartie, scoasa la imprimanta, umilind-o si in fata celorlalti colegi, prezentand si amanunte din viata intima a acesteia. Nici macar nu i-a pasat ca a comis o infractiune, si anume violarea secretului corespondentei, ba mai mult, a recurs si la santaj, amenintand ca daca se ajunge in instanta, sotul d-nei Miinea o sa primeasca toate acele materiale compromitatoare. Putina lume stie ca fondurile structurale de la U.E. se duc doar la acele firme care cumpara utilaje de la firma sotului (Parcalabescu Virgil), firma denumita Gematex si care se ocupa de comercializarea utilajelor pt industria textila, pielarie, etc. Bineinteles ca am fost demisi, de la director pana la paznici, si eu, la fel, pt ca am fost critic la adresa d-nei secretar de stat si am numit-o ”sponsorul lui Basescu”.

Va rugam foarte mult sa faceti cunoscut acest caz, mai ales ca din partea justitiei nu ne asteptam la prea mult, macar opinia publica sa stie pe cine a ales si pe cine sa nu aleaga de acum incolo. Va multumim!

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

6 comentarii

septembrie 11th, 2009 at 11:20
Mihai spune:

Impresionant text ca si lungime .Cat ti-a luat sa scrii toate aceste lucruri? Daca tot ai adus la cunostinta aceste lucruri care este motivul descoperiri lor?Ti s-a furat ceva sau….Din tot ce am citit reiese ca intre tine si D-na Nicoleta ar fi mult mai mult decat o simpla relatie de amicitie. Aduci la cunostinta ca salariatii din intreprindere sunt sclavi moderni ,sa intelegem ca tu nu faci parte din acea sclavie si ca luai de 3 ori salariul unui inginer?! .Inainte de a incheia acest comentariu nu tin decat sa transmit acestui individ care nu a facut decat sa insire niste cuvinte si ca ar fi mai bine sa lase lucrurile sa decurga asa cum sunt. Orice cuvant spus(scris)va fi impotriva lui .Nu este decat un simplu muncitor si cetatean a acestei tari in care se intampla bune si rele

septembrie 11th, 2009 at 17:06
Irina spune:

altii nu mai pot de bn,altii mor de foame unii dau cu paratu:)) tara lu`papura voda………………………..Inca nu sa mai nascut un Vlad Tepes:)) asta ne trebuie pana at furati cat puteti

septembrie 11th, 2009 at 17:40
Anonim spune:

Ptr Mihai, trebuie sa aiba un motiv acel om ca sa aduca la cunostinta acele lucruri? Conteaza ce relatie are el cu cine stie cine? Esti un gunoi!

septembrie 15th, 2009 at 19:20
Irina spune:

Pt Anonim cine este gunoi?crezi ca ai permisiunea de a jigni pe cineva.Tu poti fi numit un nimeni pt ca te reprezinti ca fiind un anonim si un om fara valoare

noiembrie 15th, 2009 at 10:37
wagabond spune:

-domnule Crisan,esti un gunoi…………

noiembrie 17th, 2009 at 18:40
Elena Schilling spune:

Draga Crisan Cezar Colin,

Se pare ca stii prea putzine lucruri despre prietena ta Nicoleta. Cu ajutoruk Doamnei Parcalabescu si cu ajutorul pozitziei pe care a detzinut-o la Maremod a reusit sa isi contruiasca o vila in satul catolic.. si asta cu cele 10 mil pe care le castiga la Maremod. Cunosti prea putzine lucruri din Maremod si adunci acuzatzii si injurii unor oameni capabili si de buna credintza. Doamna Parcalabescu este foarte inteligenta si a pornit de jos si ajuns in functzia pe care o are renuntzand la multe in viatza, poate chiar si la viatza personala … asa ca bine ar fi sa te mai documentezi si apoi sa scrii lucruri despre oameni pe care abia ii cunosti.
Itzi vorbesc in cunostintza de cauza, am fost asistenata Doamnei Parcalabescu sapte ani si merita tot respectul pentru ceea ce a facut si ceea ce este… Iar cei ca Nicoleta e bina sa nu mai fie langa dansa…..