Statul roman a platit rascumpararea   noiembrie 18th, 2009

 

Prima proba este furnizata de Justitia din Bagdad. Urmeaza, maine, proba numarul doi

 

IntoarcereaTimp de patru ani, autoritatile de la Bucuresti au ascuns faptul ca i-au platit pe teroristi. In ciuda faptului ca, asa cum reiese din toate documentele procesului de la Bagdad, fortele speciale americane ii identificasera pe teroristi si au putut asigura eliberarea ostaticilor. In legislatia si cutuma internationala, in randul statelor de drept, plata unei rascumparari este interzisa. Procurorul Ciprian Nastasiu a vorbit despre o rascumparare, pe care autoritatile au trecut-o sub tacere. Eu postez acum un document oficial al Curtii Federale de Casatie a Republicii Irak, dosarul nr. 19 / Comisia Publica / 2007, care demonstreaza ca Nastasiu are dreptate.

Dar inainte, precizez ca, pe aceasta tema, am fost silit sa cenzurez un reporter de investigatii de la “Ziua”. El se numeste Doru Dragomir si s-a aflat in avionul Hercules care, intre altele, a transportat milioanele date pentru rascumparare si i-a adus inapoi pe ostatici. Reporterul Doru Dragomir a primit de la mine un telefon de satelit, prin care mi-a comunicat ca la Bagdad se transporta suma de 13 milioane de dolari. Sau euro, nu imi mai aduc exact aminte. Eu am dictat redactiei, printr-un telefon obisnuit, aceasta stire bomba. In scurt timp, m-a sunat purtatorul de cuvant de atunci al Presedintelui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, care, in numele Presedintelui, m-a rugat sa nu public infromatiile. Am refuzat. Atunci, Traian Basescu insusi mi-a solicitat acest lucru, mai intai incercand sa ma induca in eroare ca, in valizele respective, se aflau pistoale Kalashnikov iar nu bani, si apoi invocand siguranta ostaticilor. In fata unui asemenea argument, am cedat. L-am cenzurat pe Doru Dragomir si ii cer scuze. O informatie importanta a fost ascunsa, astfel, publicului. Astazi, eu nu imi mai pot asuma tacerea. Deci intaresc si eu, in calitate de martor, cum o poate face oricand si Doru Dragomir, informatia publicata de procurorul de caz Ciprian Nastasiu. Si, pe langa acest document pe care il public acum, al Justitie din Bagdad, ma angajez ca maine sa postez o noua proba. Care si ea atesta ca Basescu a decis, in calitate de sef al Celulei de criza, sa fie finantata o organizatie terorista.

Numai ca, la teroristi, au ajuns doar o parte din bani. Ceilalti au fost, pur si simplu, furati. De cine? Cine poarta raspunderea? Cine a fost seful Celulei de criza? Numele lui este Traian Basescu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

19 comentarii

noiembrie 23rd, 2009 at 09:45
In numele cititorilor spune:

Dle SRS, va zic eu ce sa faceti!
Inchideti acest site si odata cu el toate aceste „investigatii” Ar fi cea mai buna dovada ca va acceptati infrangerea si ca acest site a fost facut doar pentru o razbunare personala si nu pentru a informa lumea. Oricum nu cred ca mai aveti ceva de spus in presa romaneasca. Ati fost un jurnalist, dar se pare ca nu mai aveti „inspiratie”.

Pun pariu ca acest site o sa dispara dupa alegeri.

noiembrie 23rd, 2009 at 16:07
Robert Horvath spune:

ROMANIA A ASCUNS ARMELE CAUTATE DE USA IN IRAK !

ACEASTA BOMBA POLITICA ESTE SUBSTANTIATE PRIN DOCUMEMTELEGUVERNULUI IRAKIAN DESCOPERITE DUPA ELIBERAREA IRAKULUI DE CATRE ARMATA AMERICANA.
COMPLICITATEA GUVERNULUI ESTE CRIMINALA SI FARA PRECEDENT IN RELTIILE INTERNATIONALA INCALCAND FLAGRANT REZOLUTIILE ONU.
ESTE NEVOIE DE CREIAREA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL PENTRU A STUDIA PROBELE SI DOCUMENTELE SI A PEDEPSI PE CEI VINOVATI.

CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII.
                 PRESEDINTELE ROMANIEI ION ILIESCU
                             MINISTRU DE EXTERNE 
                                         Mircea Geoana 
                        MINISTRUL TRANSPORTURILOR  
                                         Traian Basescu
DESCHIDETI : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/

noiembrie 24th, 2009 at 05:44
Robert Horvath spune:

STAFETA CEAUSESCU ILIESCU BASESCU SA INCHEIAT
IMEDIAT DUPA ALEGERI BASESCU TREBUE ARESTAT.
UN SEF AL MAFIEI LASAT IN LIBERTATE ESTE PERICULOS PENTRU SOCIETATE.
Pentru amanunte deschideti ROBERT HORVATH -DEVA
UN BLOG DEDICAT IN EXCLUSIVITATE LUPTEI IMPOTRIVA STATULUI MAFIOT http://devanewyork.blogspot.com/ www,deva.gallery.com

noiembrie 24th, 2009 at 07:23
Robert Horvath spune:

DESCHIDEREA UNUI CAZIER PENTRU TRAIAN BASESCU LA
NEW YORK

DETECTIVUL CARE SE OCUPA DE SPARGEREA STUDIOULUI
MEU SI A MAI MILTOR STUDIOURI DIN CARTIERUL GALERIILOR
DE ARTA DIN NEW YORK, PRIN CARE SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN POSESIA CARNETULUI MEU DE TELEFON, MA SUNAT DAND O VESTE BUNA.
Unul din raufacatorri nu mai este in libertate si a inceput sa vorbeasca.
Toate indicatiile duc spre un grup infractional provenind din Romania.
El este condus in ordinea importantei si a gradelor de urmatoarele persoane.
TRAIAN BASESCU – PROFESIE CAPITAN MARITIM Cetatean Roman
RAZVAN UNGUREANU – PROFESIE- PROFESOR SPECIALIZAT IN STUDII EBRAICE Cetatean Roman ?
LUCIANO PAVONIi- PROFESIE ECONOMIST -SEF ROMEXORT IN USA DIN 1977 Actual Consul general la New York Cetatean Roman .
ANDREI BADIN – FARA PROFESIE SAU STUDII SUPERIOARE Cetatean roman.
Pentru mai multe amanunte despre activitatea acesti grup criminal actionand deschideti ROBERT HORVATH -DEVA BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

CAUTATI ARTICOLUL ” UN WATERGATE ROMANESC”