Depozitele otravite   decembrie 2nd, 2009

 

In fiecare judet exista doua-trei depozite PD-L, in care se afla intre 50 si 100 tone de produse chinezesti

 

Foto Vasile BlagaDepozitele otravite sunt destinate campaniei murdare pro-Basescu, prin care PD-L incearca sa cumpere voturile romanilor nevoiasi. Ocolindu-se procedurile vamale si prin utilizarea unor bani negri, adica nedeclarati, rezultati din contrabanda cu tigari si din evitarea procedurilor legale de plata a accizelor pentru produsele petroliere, Vasile Blaga, omul aflat la pupitrul de comanda, a reusit performanta de a aduce din China o cantitate uriasa de produse electornice, de imbracaminte, etc., destinata pomenilor electorale. In fiecare judet au fost stabilite doua-trei locatii secrete, care au fost burdusite cu pilote, pufoaice, geci, electronice, papetarie. Acestea sunt transportate in prezent, varful de sarcina plasandu-se la sfarsitul acestei saptamani, in diferite localitati, in special acolo unde autoritatile sunt predominant PD-L. Apoi ele sunt impartite oamenilor saraci, in speranta cumpararii de voturi in favoarea lui Traian Basescu. In Prahova, de pilda, un depozit este in gestiunea Robertei Anastase si se afla in Ploiesti iar un al doilea in Busteni, in gestiunea primarului Savin.

Singura solutie pentru contracararea acestei operatiuni – pana cand, dupa alegeri, vor fi declansate cuvenitele anchete – este ca organizatiile PSD si PNL sa intre in actiune, sa puna sub urmarire masinile care transporta aceste produse, parcurgand, impreuna cu acestea, drumul invers, catre depozite. Odata cu localizarea depozitelor, ar trebui informate oficial atat autoritatile, cat si televiziunile ori presa scrisa din zona respectiva.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

6 comentarii

decembrie 2nd, 2009 at 15:26
Robert Horvath spune:

BASESCU , MILOSEVICI ,BASESCU
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
După demonstraţii şi greve ce au urmat alegerilor prezidenţiale din octombrie 2000, el s-a recunoscut înfrânt şi a demisionat. Un an mai târziu Miloşevici a fost extrădat pentru a se înfăţişa la Haga, însă va muri după 5 ani de închisoare doar cu 50 de ore înaintea declarării verdictului.
CITIND ACESTE RANDURI MA INTREB DACA NU EXISTA ANUMITE SIMILARITATI. CE PARERE AU CITITORII ACESTUI BLOG?

decembrie 2nd, 2009 at 15:33
roma spune:

Sa vedeti ce m-am gandit eu din momentul ce am vazut la tv ca in fiecare zii este spart cate un pnct in care se schimba bani.Mi-a venit in cap ideia ca baietii acestea cu cagule care sunt din ce in ce mai multi si pe motociclete performante ,nu fac alt ceva decat ,in badjocra strang banii pentru ai da saracilor votanti.Pana unde m-a adus cu gandul .. buna functionare a politiei care nu am auzit sa-i fi prins .Oare nu au ministru ca sincer nu stiu.Asta apropo de chinezi si marfa lor.

decembrie 2nd, 2009 at 15:40
roma spune:

Cu privire la ce s-a intamplat in Timisoara nu cred ca acolo revolutionarii au deschis mania PROLETARA.Ei ar fi cerut sa nu mai candideze nici un ,,,,COMUNIST CU ACTE DE CONDUCERE DIN 1950 -2009.,,,,,,,,

decembrie 2nd, 2009 at 17:23
cetatean_revoltat_apolitic spune:

Nu ne mai mira astfel de evenimente , dupa ce MOS NECULAI – ii va pune in ghete sondajul , precum ca si-a perdut fotoliu , ne asteptam sa scoata oameni in strada ….La PIATRA NEAMT – este GRAV ce se intampla…cu sacose P.D.L. , cetateni imbracati in geaca portocalie , impart linistit sacose la trecatori, nu pot spune ce au in acele sacose Am apucat de am facut poze.

decembrie 3rd, 2009 at 17:17
Tatiana spune:

Poate, daca ati fi mai precis, n-ar mai exista….

decembrie 5th, 2009 at 01:07
prima spune:

Fumigene.
Nu le credeţi nici voi.