Cum isi explica Elena Udrea pantofii cu toc si bicicleta   iulie 9th, 2010

Elena UdreaElena Udrea explica pe blogul personal de ce a cadorisit cu pantofi cu toc si biciclete pe localnicii din zonele lovite de inundatii in care a fost in vizite de lucru. Ii recomandam doamnei ministru sa se uite insa si pe postul Antena 3, ca sa nu faca reclama doar Realitatii Tv, si sa-si schimbe motto-ul  „Omnia mea mecum porto” cu un citat din sine insasi : „Vă daţi seama că nu toţi oamenii dintr-o localitate afectată de inundaţii sunt în mod automat afectaţi”.

„Ca Realitatea TV ar trebui să se numească Manipularea TV, este un adevar recunoscut, scrie Udrea. O spun o data in plus pentru modul în care prezintă acţiunile autorităţilor de la inundaţii.

Episodul 1. Astăzi, Manipularea TV a transmis cu insistenţă o ştire falsă în care se susţine că aş fi dat o bicicletă unui sinistrat, în loc să îl ajut să îşi refacă casa.

Faptele reale sunt următoarele: am făcut cadou o bicicletă unui bătrân din Gâdinţi care nu era, însă, afectat de inundaţii. Vă daţi seama că nu toţi oamenii dintr-o localitate afectată de inundaţii sunt în mod automat afectaţi. Acest domn în vârstă – avea aproape 80 de ani – a venit la mine şi m-a impresionat cu modul direct, onest si hatru în care mi-a prezentat situaţia lui ca pensionar. Nu mi-a cerut nimic, dar am vrut să îi fac eu cadou o bicicletă nouă pentru că m-a cucerit cu modul în care a pus problema solutiilor la criza adoptate de Guvern  şi pentru că bicicleta pe care o avea cu el era ruginită şi veche. Asa ca am trimis repede pe cineva sa cumpere din Roman bicicleta facandu-i o surpriza care l-a bucurat mult. Atât de simplu. Aş fi preferat ca Manipularea TV să nu prezinte episodul, pentru că nu am făcut acest gest pentru a apărea la televizor. Au decis contrariul. Sunt sigură, însă, că jurnalistul acestei televiziuni, prezent pe teren, ştia foarte bine care sunt faptele. Probabil că le-a şi transmis, dar cei de la Manipularea TV au prezentat cum au ordin”.

Cititi tot articolul AICI

(M.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii