REVISTA PRESEI ARTS: Romanii au privit din strada concertul Eros Ramazzotti   iulie 12th, 2010

eros-ramazzotti-vine-la-bucuresti-199x149

Pe 10 iulie, celebrul artist italian Eros Ramazzotti a concertat la Bucuresti si, daca despre escapada sa in club alaturi de cateva fete si putin alcool a curs foarte multa cerneala, despre showul oferit la Stadionul Iolanda Balas Soter foarte putine publicatii au ales sa scrie.

Televiziunile si publicatiile online cu profil muzical au mizat in stirile lor pe comportamentul publicului spectator din tara care nu are cultura biletului platit si care a urmarit concertul din strada, stadionul adunand aproximativ 8.000 de persoane.

Din cronica bestmusic.ro aflam ca Eros Ramazzotti nu are multi fani in Romania si ca oamenii nu s-au inghesuit sa-l vada cum au facut in cazul Aerosmith sau AC/DC.

Aseara, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala, nu s-au adunat mai mult de 8.000 de spectatori. Unde mai punem si faptul ca preturile biletelor au fost exagerat de piperate, un bilet la tribuna ajungand la pretul de 500 ron, iar pentru o sedere la Gazon A fanul fiind obligat sa plateasca aproape 3 milioane de lei vechi”, Codrut Croitoru, reporter www.bestmusic.ro.

Potrivit acestui site, la concert a plouat nu numai cu picaturi ci si cu hituri, iar momentul culminant al evenimentului a fost cel in care stafful firmei organizatoare a inceput sa spele scena, de fata cu publicul care se uita mirat.

„Eros în blugi. Ramazzotti a îmblânzit un stadion de rugby” este titlul dat de Evenimentul Zilei in cronica concertului Ramazzotti.

Publicatia a apreciat sonorizarea foarte buna de la concert, “atat de clara incat parea playback” si prelungirea recitalului de o ora si jumatate, care a inclus hiturile „Un’altra te”, „Parla con me”, „Cose della vita” si „Se bastasse una canzone”, cu un bis de 30 de minute.

Exact acelasi lucru a scos in evidenta si site-ul iconcert.ro, care a tinut sa precizeze ca artistul a cantat live”, desi, dupa cum bine stim, concertele internationale sunt sinonime cu termenul live iar Eros Ramazzotti este un cantaret care se respecta.

Cristina Mihalascu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii