Micuta geniu: La cinci ani a ajuns in Cartea Recordurilor, dupa ce a demonstrat ca poate face calcule mintale incredibile (VIDEO)   iulie 19th, 2010

(captura video)

(captura video)

La varsta la care alte fetite se joaca mai toata ziua cu papusile, o fetita de cinci ani din Singapore are o pasiune demna de oameni mari. Copila obisnuieste sa faca tot soiul de calcule, multe dintre ele extrem de complicate.

Dupa ce parintii au descoperit ca fata are un talent aparte, au mers cu ea la specialisti. Si acestia au fost uimiti de usurinta cu care fetita face calcule foarte grele. Cherlyn Lee a ajuns astfel in Cartea recordurilor, meritele mintii sale fiind astfel recunoascute de prestigioasa publicatie.

Micuta poate sa inmulteasca numere cu mai multe cifre intr-un timp record si sa realizeze calcule matematice mintale, titreaza Antena3. „Imi place matematica, e distractiva”, spune copila.

De curand, Cherlyn a impresionat organizatorii si participantii unei competitii, dupa ce a rezolvat corect sase din zece probe, depasind restul concurentilor cu varste mai mari.

Pentru imagini, click AICI.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii