O nepaleza de trei ani vrea locul Cleopatrei Stratan in Cartea Recordurilor   iulie 19th, 2010

(foto: clopotel.ro)

(foto: clopotel.ro)

O nepaleza de trei ani ar putea sa o detroneze pe Cleopatra Stratan, cu al sau “Ghita”, la categoria “cel mai tanar debut in muzica”. Stratan a intrat in Guinness Book in 2006, dupa ce a lansat un prim album la aceeasi varsta cu Atithi Gautam. Specialistii trebuie sa stabileasca acum, pe baza anumitor criterii, printre care cel al datelor de nastere ale micutelor, numele careia dintre fete merita sa figureze la respectiva categorie.

Atithi Gautam a sustinut, duminica, in capitala Nepalului, Kathmandu, primul sau concert din cariera, acompaniata de sora si de tatal sau. Tot atunci a fost lansat si primul ei disc, ce contine opt cantece pentru copii, precum si imnul national al tarii, potrivit realitatea.net. Rudele lui Atihi spun ca fetita a inceput sa cante la varsta de doi ani, la inceput imitand-o pe sora ei mai mare.

Cleopatra Stratan, fiica cantaretului Pavel Stratan, are astazi opt ani. In afara de mentiunea in Guinness Book odata cu lansarea primului album la trei anisori, intitulat chiar asa, „La varsta de trei ani”, Cleopatra Stratan detine si alte recorduri mondiale: pentru cel mai tanar artist care a sustinut un recital live de doua ore in fata unei largi audiente, cel mai bine platit tanar artist, cel mai tanar muzician care a primit trei premii MTV si cel mai tanar artist care a inregistrat un hit devenit Number 1 intr-o tara, potrivit Wikipedia.

C.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii