Se lanseaza primul canal TV 3D din Europa   iulie 29th, 2010

Sky_3d_tv

Postul de televiziune britanic Sky va lansa la 1 octombrie primul canal 3D din Europa, care va avea in grila de programe filme, sport si emisiuni culturale, potrivit presei internationale. In primul weekend de emisie, Sky 3D va transmite, printre altele, un turneu de golf si filmele „Bolt” si „Monster vs. Aliens”, ambele 3D.
Potrivit reprezentantilor Sky 3D, noul canal a incheiat contracte cu studiourile cinematografice Disney, Fox, Universal, Warner Brothers, Paramount si DreamWorks, pentru a putea difuza cele mai bune productii de la Hollywood realizate in format tridimensional, potrivit www.9am.ro
In privinta transmisiunilor sportive, este sigur ca Sky 3D va transmite meciuri din prima liga de fotbal a Angliei. „Urmand succesul cinematografelor 3D, Sky va oferi publicului sau ocazia de a beneficia de aceleasi experiente din fotoliul confortabil de acasa. Tridimensionalul va ajunge sa schimbe modul in care sunt savurate programele de televiziune”, au declarat reprezentantii Sky 3D.
Incepand din aprilie, noul canal a transmis, experimental, mai multe evenimente sportive majore, printre care si meciul Manchester United – Chelsea, din returul sezonului 2009-2010 al primei ligi engleze.

D.C.

(12.31)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii