Tanara de 23 de ani: Tara distrusa de Guvernul corupt. Sa se intoarca regele   august 30th, 2010

 
 

 

Foto: casa-regala.blogspot.com

Foto: casa-regala.blogspot.com

 O romanca de 23 de ani, care studiaza si lucreza in Marea Britanie, i-a trimis Regelui Mihai o scrisoare in care deplange situatia tarii. Printul Radu a publicat pe blogul sau intreaga scrisoare, prin care tanara cerea regelui sa se intoarca in Romania.

„Motivul pentru care va scriu aceasta scrisoare este pentru ca tara in care am crescut si pe care o iubesc este distrusa de Guvernul corupt si egoist, zi de zi, din ce in ce mai mult. Romanii sufera si sunt nedreptatiti si, din pacate, ceea ce simtim momentan este neputinta si tristete, gandul ca nu se mai poate face nimic pentru a aduce tara pe picioarele ei”, se arata in scrisoare.

Semnatara scrisorii spune ca desi ea studiaza si lucreaza in Marea Britanie, isi face griji pentru familia ei, aflata in tara, afirmand ca imi doresc din suflet sa ajut poporul roman si stiu ca nu as putea sa fac asta de una singura„.

Tanara mai scrie ca regele trebuie sa se intoarca in tara Majestatii Sale,”acolo unde apartine si sa dea speranta si lumina in Inimile romanilor, sa curete tara de norul negru care ne acopera zi de zi, din ce in ce mai mult”. (A.S.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii