Viata unei fetite de doua luni si jumatate atarna de un fir de ata. Sta in puterea ta sa o ajuti!   august 30th, 2010

foto: aradon.ro

foto: aradon.ro

Bianca Andreea din Arad are doar doua luni si jumatate, dar trece printr-o incercare cumplita care ii pune viata in pericol. Micuta a fost diagnosticata cu defect septal ventricular (DSV). Asta inseamna ca o portiune a septului care pune in comunicare directa cele doua cavitati ventriculare lipseste. Din cauza acestei afectiuni ventriculul drept lucreza mai mult, fapt pentru care in cele din urma acesta nu va mai putea pompa eficient sangele spre plamani, fiind posibile infectii pulmonare. Fara interventie chirurgicala, mai poate trai maximum doua luni, informeaza Arad Online.

Drama micutei a inceput la scurt timp dupa nastere. Fetita nu lua in greutate pentru ca avea dificultati de nutritie. In urma unei consultaii la Clinica de chirurgie cardiovasculara din Szeged, Ungaria, a fost pus groaznicul diagnostic.

Cristina si Adrian Ilis, parintii Alexandrei sunt in stare sa isi dea si viata pentru ca micuta lor sa se faca bine, insa asta nu este suficient pentru a plati cei 8.000 de euro, costul la care se ridica interventia chirurgicala. Adrian este inspector in cadrul Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Arad, dupa diminuarea salariului cu 25% mai primeste doar 612 lei, iar mama fetitei primeste doar indemnizatia de crestere a copilului de 600 de lei, la care se adaugă alocaţia de 200 de lei.

Bianca Andreea are o intreaga viata inainte, impreuna putem salva viata unui copil.

Donatiile pot fi depuse in conturile deschise pe numele Adrian Ilis, la Banca Millenium RO02 MILB 0000 0000 01906132 (lei) si RO12 MILB 0000 0000 01906146 (euro).Cod swift: MILBROBU, cod client 00317941.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii