Oradea: Liceenii, implicati in programul social „Tineri pentru pensionari”   septembrie 2nd, 2010

Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

Mai multi liceeni au distribuit, marti si miercuri, ajutoare pensionarilor oradeni cu venituri sub 350 de lei, constand in ochelari, articole de igiena personala dar si haine pentru sezonul rece, informeaza bihon.ro.

Peste 80 de batrani au beneficiat de programul „Tineri pentru pensionari”. „Acestora li s-au distribuit ochelari, sampoane, sapunuri, detergent, asternuturi de pat, prosoape, farfurii, linguri, incaltaminte si haine, pe baza buletinului si cuponului de pensie”, informeaza Ioan Radu, asistent social la fundatia „Increderea”, cu sediul in Oradea. Donatiile provin de la pensionari din insula Jersey (Marea Britanie), intermediate de Fundatia Mustard Seed din Jersey.

De asemenea, in desfasurare mai exista si programul numit „Vad din nou”,  care consta in sprijin financiar pentru persoanele care sufera de cataracta si care nu isi pot permite o astfel de operatie. „Fundatia Increderea poate acoperi o parte sau integral costul acestor operatii, in urma unei anchete sociale si in urma evaluarii facute de specialistii fundatiei”, spune Ioan Radu.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii