Pictorul Bogdan Mihai Radu este diagnosticat cu o boala rara – VEZI CUM IL POTI AJUTA   septembrie 2nd, 2010

Foto: bogdanmihairadu.wordpress.com

Foto: bogdanmihairadu.wordpress.com

Bogdan Mihai Radu este un tanar pictor de 31 ani, originar din localitatea Talmaciu, judetul Sibiu. El a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acuta, o boala rara care paralizeaza treptat intreg corpul. Cititi mai departe cum il puteti ajuta.

In urma cu mai multe saptamani, Bogdan Mihai Radu s-a confruntat cu o infectie in jurul cordonului ombilical, afectiune numita omfalita. Ajuns la spital, in urma consultului general si al testelor de sange, doctorii i-au prescris un tratament puternic cu antibiotice, in urma caruia starea lui Bogdan s-a ameliorat. Cu toate acestea, inca de atunci pictorul a acuzat simptome ca amorteli la membre, agitatie, ameteli, stari de voma etc.  Insa, cum acestea nu erau permanente si nici foarte intense, nu s-a ingrijorat. De abia, sambata, 21.08.2010, cand a realizat ca starea i se inrautateste de la o ora la alta, s-a prezentat la Spitalul Universitar acolo unde pe baza analizelor de sange, a consultului general, a punctiei lombare si a altor teste de specialitate i s-a pus diagnosticul poliradiculonevrita acuta.

Costurile tratamentului sau nu sunt decat partial suportate de stat, un singur flacon costand 2800 RON, iar in acest moment nu se stie pentru cat timp va trebui sa urmeze aceasta prima parte a terapiei.

Donatiile se pot face in conturile urmatoare:

Raiffeisen Bank:
RO 78RZBR00 000 600 1066 9959 (RON)

RBS (Royal Bank of Scotland, fosta banca ABN AMRO):
RO15 ABNA 0000 0010 0151 8365 (RON)
EURO15 ABNA 0000 0010 0151 8365 (EUR)

Pentru mai multe informatii despre boala vizitati ACEASTA pagina.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii