Meteo: Ploi la munte, vreme frumoasa la mare, in weekend – VEZI PROGNOZA   septembrie 3rd, 2010

Foto: shakuka.blogspot.com

Foto: shakuka.blogspot.com

Meteorologii anunta vreme frumoasa pe litoral, cu temperaturi de 23-24 de grade Celsius, si ploi  la munte, pentru acest sfarsit de saptamana. Saptamana viitoare, ANM asteapta o vreme mai frumoasa, informeaza realitatea.net.

Vineri maximele vor fi intre 17 grade în nord si intre 26-27 de grade in Lunca Dunarii.Vremea e frumoasa, iar cerul este variabil. Cateva ploi, neisemnate cantitativ, sunt asteptate in nord-vest.

Sambata, norii isi fac aparitia in mare parte din tara. Incalzirea continua, iar maximele se vor situa intre 18-27 grade. Ploile sunt pe arii rastranse la deal si la munte, dar si in est si sud-est ar putea cadea cateva picaturi de ploaie. Pe litoral, sambata, va fi mai frumos, cer variabil si cel mult 23-24 grade. Duminica ar putea sa se innoreze si vor cadea cateva picaturi de ploaie. „Cele 23-24 grade, cel mult 25 grade duminica, se încadreaza intr-un regim termic normal.Vantul nu mai este un pericol”, a declarat meteorologul Silviu Grigore.

La munte nu va mai ninge. Va ploua in masivele din sud-est iar duminica va ploua in masivele din jumatatea nordica.

Prognoza pentru saptamana viitoare este mai optimista. „Pe pe parcursul saptamanii, temperaturile cresc usor, poate vor depasi mediile climatologice, in a doua parte a saptamanii viitoare. Ploi vor fi doar in vest si nord dupa a doua jumatate a saptamanii, dar nu insemnate cantitativ”, a declarat Silviu Grigore.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii