Meteo: Prognoza pentru weekend – VIDEO   septembrie 4th, 2010

Foto: emm.ro

Foto: emm.ro

In acest sfarsit de saptamana se vor inregistra ploi pe arii restranse, dar neinsemnate cantitativ, la munte, in nordul Transilvaniei precum si in Oltenia si Muntenia. Maximele termice se vor situa intre 19 şi 26 de grade, valori normale in aceasta perioada, transmite realitatea.net.

Diminetile in Capitala se vor inregistra 9 – 11 grade  iar soarele se va ascunde in weekend. Spre seara sunt sanse de ploaie. Vantul sufla cel mult moderat, iar dupa-amiezele mercurul va urca in termometre pana la 24 de grade, valoare usor sub normalul termic al datei din calendar.

La munte, vreme va fi racoroasa, mai ales dimineata. Cerul se va innora temporar si va ploua slab pe arii restranse. Vantul sufla cel mult moderat, iar regimul termic este comparabil cu cel de ieri. Duminică norii strang randurile peste masivele montane in cea mai mare parte a zilei si ploile preiau puterea, se extind si cad insotite de vant slab pana la moderat.

La mare, norii vor acoperi temporar cerul si dupa-amiaza vor fi averse slabe. Vantul nu sufla mai tare de moderat, iar maximele nu trec de 24, 25 de grade. Apa marii are intre 19 si 21 de grade in apropierea tarmului. Duminica insa, vremea pare sa fie ceva mai buna.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii