Un suflet special: A iertat-o pe necunoscuta care a desfigurat-o, aruncandu-i in fata un pahar cu acid   septembrie 4th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

(foto: captura site Daily Mail)

Unii oameni sunt atat de sufletisti, incat au puterea de a trece peste orice necaz, fara sa se razbune pe cei care le fac un rau. O tanara de 28 de ani a fost arsa pe fata cu acid de o necunoscuta. Dar chiar daca va suferi toata viata din aceasta cauza, femeia spune ca o iarta pe agresoare.

Bethany Storro era pe punctul de a intra intr-o cafenea cand o femeie a venit la ea si i-a spus doar atat: ”Hei frumoaso, vrei ceva de baut?”, dupa care i-a aruncat in fata continutul unui pahar.

Norocul tinerei a fost ca purta o pereche de ochelari de soare, si astfel acidul nu i-a atacat vederea.

Bethany se afla acum la un spital in Oregon si a fost operata, avand fata arsa de un lichid toxic, despre care doctorii banuiesc ca ar fi acid, informeaza Daily Mail.

“A fost cel mai dureros lucru din viata mea. Inima mi s-a oprit. Mi-a trecut prin haine si imediat cum mi-a atins tricoul am simtit ca pielea imi ia foc”, a declarat tanara.

In ciuda faptului ca are fata distrusa, Storro spune ca acest incident nu ii va afecta viata. Mai mult, marturiseste ca o va ierta pe atacatoare.

Politia a interogat mai multi martori care au vazut incidentul si o cauta acum pe agresoare.

Pentru fotografii click AICI.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii