Meteo: Vreme placuta in urmatoarele doua zile – VEZI PROGNOZA   septembrie 5th, 2010

Foto: antena1ms.ro

Foto: antena1ms.ro

Vremea va fi in general frumoasa luni si marti, insa cerul va fi mai mult noros, mai ales in prima zi a saptamanii. Pe continent, presiunea atmosferica va continua sa creasca in cea mai mare parte, mai mult in nord, in vest, in centru si in vestul Campiei Ruse. In tara vor fi temperaturi cuprinse intre 20 si 28 de grade, scrie mondonews.ro.

Luni, cerul va fi mai mult noros in nordul, in centrul si in estul tarii, unde va ploua local. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si va ploua cu totul izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade. In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea maxima, in jurul valorii de 25 de grade.

Pentru marti, meteorologii apreciaza ca vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult noros, si local va ploua – ziua, in nord, iar noaptea, in vest si in centru. Vantul va prezenta unele intensificari in vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 29 de grade.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii