Braila: 44.000 de persoane vor beneficia de ajutoare alimentare de la UE   septembrie 6th, 2010

Foto: napocanews.ro

Foto: napocanews.ro

Brailenii cu venituri mici vor primi faina, malai, biscuiti si paste fainoase de la Uniunea Europeana. Un numar de aproape 44.000 de persoane  se incadreaza la acest tip de ajutor. Dintre acestia 15.131 sunt din municipiu, scrie Adevarul de Braila.

In Braila sunt doua puncte de distributie, unul adresat persoanelor cu handicap si somerilor si un altul de la care isi vor putea ridica alimentele pensionarii cu venituri mici si beneficiarii venitului minim garantat. Programul va fi implementat in perioada urmatoare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean Braila, Nicu Filoti, sunt 43.678 de beneficiari, din care 15.131 numai din municipiu. Acestia din urma vor putea sa isi ridice alimentele de la „C. D. Nenitescu” daca fac parte din categoria somerilor sau a persoanelor incadrate intr-un grad de handicap, in timp ce pensionarii cu venituri reduse si cei care sunt beneficiari ai venitului minim garantat vor trebui sa mearga la Grupul Scolar Industrial „Constantin Brancoveanu”.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii