Saptamana de cosmar: O batrana de 78 de ani a supravietuit intr-o rapa din Alpi cu doi biscuiti si apa de ploaie   septembrie 6th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

(foto: captura site Daily Mail)

O bunica a invins frigul si foamea, reusind sa supravietuiasca sapte zile intr-o rapa din Alpi. Plecata sa se plimbe pe malul lacului Geneva, frantuzoaica Michele Riotton a cazut in gol cateva zeci de metri. Pana sa fie salvata, s-a invelit cu frunze si a baut apa de ploaie.

Totul se intampla in urma cu o saptamana, intr-o padure din apropierea orasului Armoy. Femeia, care sufera de Alzeheimer, era imbracata intr-o jacheta subtire si o pereche de pantaloni. „Am alunecat intr-o rapa si apoi am adormit”, a povestit femeia, informeaza Mail Online.

Era cald si senin cand a avut loc accidentul, dar temperatura a scazut sub 10 grade Celsius, la venirea serii. Mai mult, in toata aceasta perioada a plouat fara incetare. „Nu mi-a fost teama”, a mai spus Michele. „Singura mea grija a fost panica pe care am sa o provoc copiilor si nepotilor mei”, a adaugat femeia.

Batrana a povestit ca s-a acoperit cu frunze, a rontait cei doi biscuiti pe care ii avea in buzunar si a baut apa de ploaie ce ii cadea pe fata.

A stat nu mai putin de sase nopti in acea rapa, pana cand echipa de cautare a reusit sa o gaseasca, sambata, la mai putin de 2 kilometri de locuinta sa.

Echipa de cautare a avut sanse de reusita doar pentru ca Patrice Fossard, unul din vecinii femeii a insistat ca trebuie continuata cautarea, dupa ce aceasta fusese abandonata dupa doua zile de la disparitia femeii.

„In niciun caz nu se putea sa nu o mai cautam, chiar daca adanc in sufletul nostru eram constienti ca sperantele sa o gasim in viata sunt foarte mici,” a declarat Fossard. „Este cu adevarat un miracol ca Michele a fost gasita intr-un sfarsit si suntem extrem de fericiti,” a mai adaugat acesta.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii