Turnu Severin: Spectacol umanitar pentru copiii afectati de inundatii   septembrie 6th, 2010

Foto: newsme.ro

Foto: newsme.ro

Spectacolul umanitar „Curcubeul sperantei” are loc astazi, 6 septembrie, la Palatul Cultural „Theodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin. Cu sumele stranse din vanzarea biletelor se vor cumpara rechizite pentru scolarii si prescolarii din judetele grav afectate de inundatii in aceasta vara, scrie ziarullumina.ro.

Evenimentul, la care sunt asteptati toti locuitorii municipiului, precum si numerosi reprezentanti ai autoritatilor locale si de stat, a fost initiat de Fundatia „Dolia Metis”, invitatul de onoare al acestui eveniment umanitar fiind regizorul Toma Enache. La organizarea spectacolului „Curcubeul sperantei” mai participa Episcopia Severinului si Strehaiei, Palatul Cultural „Theodor Costescu”, Centrul Cultural „Nichita Stanescu”, Casa de Cultura, Palatul Copiilor si Liceul de Arta „I. St. Paulian”. Parteneri media sunt Radioteleviziunea Severin si Radio „Lumina”.

Spectatorii prezenti se vor bucura de muzica clasica si bisericeasca, muzica usoara, recitaluri de versuri, muzica instrumentala, balet si muzica populara. Vor concerta Corul „Kinonia” al Episcopiei Severinului si Strehaiei, Ansamblul profesionist „Danubius”, Grupul folcloric „Liliac de la Pomoare”. Vor canta, de asemenea, si indragitii interpreti de muzica populara Anica Gantu, Luciana Vaduva Sfetcu, Alina Moti Draghia, Irina Zoican, Liliana Buncianu, Ionela Toader Badalan, Ionut Tudorescu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii