Interviu cu Natascha Kampusch, tanara tinuta captiva intr-o celula vreme de opt ani: „Nu voi avea niciodata o viata de adult normala”   septembrie 8th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Povestea tinerei care a fost luata cu forta de pe strada pe cand avea doar zece ani si tinuta captiva intr-o celula opt ani este cu adevarat impresionanta. Rapirea Nataschei Kampusch a socat o lume intreaga, iar acum, la doi ani de cand se bucura cu adevarat de libertate, fata a acceptat sa vorbeasca jurnalistilor despre drama sa.

Natascha spune ca nu va avea niciodata o viata de adult normala. Tanara continua sa viziteze, din proprie vointa, casa unde a fost torturata. Mai mult, aceasta este proprietara casei si a masinii pe care o conducea agresorul sau, titreaza Daily Mail.

„Prima data cand m-am intors acolo, a fost impreuna cu mai multe persoane – politie si oficiali. Primarul a refuzat sa intre in celula, din cauza ca era atat de ingrozitoare. Pentru mine era intunecoasa si sinistra si mi s-a intors stomacul pe dos. Cum a putut o fiinta umana sa traiasca aici? Cum am reusit sa supravietuiesc?”, marturiseste Natascha.

Dar pe de alta parte, aceasta spune ca, intr-un mod foarte ciudat, locul respectiv a fost casa ei si, oricat de sinistru ar suna, au existat si anumite experiente placute. Si daca sentimentele fata de locul respectiv sunt complicate, lucrurile sunt si mai bizare in ceea ce il priveste pe omul care i-a furat copilaria, psihopatul Wolfgang Priklopil, care s-a sinucis in ziua in care Natascha a scapat.

Tanara admite ca dupa ce Wolfgang a murit a pierdut o persoana care i-a fost “apropiata, din cauza circumstantelor”. “Si cred ca m-am simtit si vinovata. Pentru ca a murit din cauza mea. Nu se pune problema sa fiu invinovatita, dar daca nu as fi scapat, nu ar fi murit”, continua tanara.

Cand a fost intrebata daca l-a iubit pe Priklopil, Natascha s-a gandit mult, si-a aruncat mainile in aer si a spus ca si iertarea poate fi o forma de iubire, iar la intrebarea daca ii este dor de el, a preferat sa nu raspunda pe motiv ca este mult prea personal.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii