O mama insarcinata povesteste momentul dramatic in care a trebuit sa aleaga pe care dintre cei doi copii ii salveaza de la inec   septembrie 8th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Se spune ca o mama ar fi in stare de orice sacrificiu pentru binele copiilor ei. O britanica a avut de facut o alegere cu adevarat dramatica, in momentul in care a realizat ca isi poate salva de la inec doar unul dintre cei doi copii. Povestea ei este cu adevarat impresionanta.

Rachel Edwards si-a amintit momentele de groaza in care a fost fortata sa salveze doar unul din cei doi copii, prinsi intr-o masina care se scufunda.

Femeia conducea automobilul in care se aflau fata sa de doi ani, Isabella, si fiul de 16 Jack, in momentul in care masina s-a izbit de un dig si a cazut intr-un rau, relateaza Daily Mail.

In timp ce apa patrundea in autoturism, Edwards, care este insarcinata in sase luni, a reusit sa iasa si sa inoate pana la suprafata. A luat o gura de aer si s-a scufundat inapoi, reusind sa o prinda pe Isabella.

Din pacate, Jack era blocat sub o usa incuiata si s-a inecat inainte ca Rachel sa ajunga la el. „De cand s-a intamplat accidentul, ma gandesc in fiecare secunda cum as fi putut sa imi salvez ambii copii”, povesteste britanica.

Ultima amintire cu fiului ei in viata este aceea in care baiatul si-a pus mana pe bratul mamei, pentru a o proteja, in momentul in care masina a inceput sa se scufunde.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii