Singura pereche de cvadrupleti identici din Anglia, in prima zi de scoala: Fetitele au scrise initialele pe gulere pentru a fi recunoscute   septembrie 8th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

O poveste de familie cu adevarat speciala, cu patru fetite jucause, blonde cu parul carliontat. Desi sansele erau de una la 64 de milioane, Julie Carles a dat nastere unor cvadrupleti identici. Copilele au luptat pentru viata lor inca din primele clipe, iar acum Ellie, Georgina, Jessica si Holly au ajuns sa mearga la scoala.

Pentru ca seamana ca… patru picaturi de apa, putini sunt cei care le recunosc pe fetite. Cat sa ii fie invatatoarei mai usor, mama gemenelor a trebuit sa le scrie initialele pe gulere, pentru ca cele mici sa fie diferentiate in clasa.

„Au fost foarte fericite sa mearga la scoala si nu au plans in fata portii. Sunt inca in faza in care vor sa fie identice tot timpul si poarta aceleasi haine. De exemplu, daca una incearca sa fie diferita, celelalte fete o vor urma si vor sfarsi fiind la fel din nou”, a declarat mama fetitelor, pentru Daily Mail.

Cvadrupletii sunt singurii copii ai familiei Carles si au fost adusi pe lume prin cezariana. Cheltuielile sunt considerabile, motiv pentru care femeia lucreaza din greu pentru a-si intretine familia.

Cu toate acestea, Julie Carles marturiseste ca este mandra de fetele ei si nu ii vine sa creada ca au crescut asa de repede.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii