Un nou minim pentru imobiliare: Dezvoltatorii apeleaza la fete topless si bilete gratuite la loto pentru a gasi cumparatori   septembrie 9th, 2010

foto: venus-properties.com

Prabusirea vanzarilor de locuinte ii determina pe unii comercianti sa apeleze la metode de promovare extreme: fete cu sani goi si bilete la loto.

Cum intri in cortul expozitional amplasat in Piata Constitutiei, unde dezvoltatorii imobiliari isi expun ofertele de preturi la locuinte, sase fete pictate din cap pana-n picioare în negru şi cu peruci albe atrag privirile şi lumea se opreşte să caşte ochii, relateaza Money.ro.

Daca te uiti atent, iti vei da seama ca fetele nu poarta sutien: un san pictat in rosu, altul in alb. Aceasta este strategia directorului de marketing al Be Igloo, divizia de vanzari a fondului norvegian de investitii Romania Invest, care detine 750 de locuinte noi in mai multe proiecte din tara, sa atraga clientii.

Ideea apartine Nimrod Zvik, directorul de marketing al Be Igloo, care a vazut aceasta metoda pusa in practica acum zece ani in alte tari, la expozitii imobiliare si nu numai. Potrivit acestuia, pe piata imobiliara romaneasca acum este plictiseala, asa ca s-a gandit cum sa aduca putina culoare.

Mai multe detalii AICI

D. B.

16:20

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii