La doar 6 ani a suferit patru operatii si 45 de sedinte de chimioterapie – MERITA O SANSA LA VIATA!   septembrie 10th, 2010

foto: impactingorj.com

Adelina Corici, o fetita de doar sase ani, din comuna gorjeana Turburea, se lupta cu un inamic necrutator: cancerul.

De mica fetita se lupta cu boala necrutatoare, intreaga ei copilarie fiind un adevarat calvar, dar cu toate acestea a rezistat si a mers mai departe. „De la 4 ani si 8 luni cand s-a depistat boala, umblam numai prin spitale. Cu toate ca nimeni nu ne-a dat nici o speranta, noi mergem inainte. Am luat toate tratamentele posibile, insa medicii sunt sceptici”, a explicat pentru publicatia Impact mama fetitei, Elena Corici.

Pana acum a suferit patru interventii chirurgicale si 45 de sedinte de chimioterapie: „Din 2007 pana in 2010, am stat doar patru zile acasa, si asta de Pasti, am facut tot ce ne-a stat in putinta, am facut toate citostaticele posibile, dar nici un rezultat. Cand am fost in Spitalul de la Timisoara, medicii ne-au trimis acasa, pe motiv ca nu mai exista nici o salvare, insa nimeni nu ne-a dat ceva concret, nu ne-a oferit o portita pe unde putem intra, o raza de speranta de care ne putem prinde”, a spus mama Adelinei.

Acelasi scenariu s-a repetat si in Bucuresti. Ultimul diagnostic dat de medici este rabdomiosarcom alveolar, cu necroze si hemoragii. Rabdomiosarcomul este o tumora maligna dezvoltata pe seama muschiului striat si poseda un grad inalt de malignitate si metastaze multiple.

„Am luat-o acasa, pentru ca nu mai suporta citostaticele”

Cu toate ca li se rupe inima atunci cand vad chinurile prin care trece micuta lor, parintii Adelinei nu se lasa descurajati. „Am luat-o acasa, pentru ca nu vroiam sa o mai chinuim. Am facut toate tratamentele posibile, am incercat toate citostaticele, insa acum asteptam efectele. Suntem siguri ca o sa apara, trebuie sa apara. Am luat-o acasa pentru ca nu mai suporta sedintele cu chimioterapie, e foarte greu ca un copil de varsta Adelinei sa treaca prin toate acestea”, declara Elena Corici.

Adelina merita sa traiasca!

Ultima speranta a micutei este un tratament naturist, recomandat de o echipa de medici naturopati (Thien Hsien Liquid fiole – produs obtinut din plante rare recoltate din zona muntilor Chang Bai din China, utilizat in terapiile complementare antitumorale si alte sase produse care contribuie la cresterea imunitatii corpului). Pentru acest tratament, Adelina are nevoie de 600 de lei in fiecare saptamana. Pe langa acesta fetita mai urmeaza inca un tratament naturist, ce stimulează organismul sa produca celule stem, pentru care trebuie sa plateasca 500 de lei pe luna. Salariul tatalui nu poate acoperi aceste tratamente care reprezinta singura sansa de supravietuire a Adelinei.

O suma cat de mica poate salva un suflet mare!

Raiffesen Bank – Sucursala Targu-Jiu – RON: RO28RZBR0000060011424646, titular Corici Ana-Elena.

C.A

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii