Weekend-ul aduce vreme rece si ploi in toata tara   septembrie 10th, 2010

foto: danirosan.wordpress.com

Vesti proaste pentru cei care aveau planuri pentru acest weekend. Poile si vremea rece vor pune stapanire pe Romania la sfarsitul acestei saptamani, informeaza ziare.com.

Daca vineri va ploua in cea mai mare parte a tarii, sambata si duminica vor fi mai putine ploi, dar temperaturile mari nu vor fi foarte ridicate.

Vantul va sufla cu unele intensificari in sud-est. Maximele sunt cuprinse in general intre 17 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in sudul Munteniei si pe litoral.

Sambata, cerul va fi mai mult noros si mai ales noaptea vor fi conditii de ploaie slaba. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor. Maxima: 23°C; minima: 12°C.

Duminica, cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat. Maxima: 24°C; minima: 11°C.

Toamna nu ii cruta nici pe bucuresteni. Sambata vremea se mentine racoroasa, cu cerul mai mult noros si trecator, mai ales seara, sunt si conditii de ploaie slaba. La amiaza termometerele nu vor arata mai mult de 22, 23 de grade.

In restul tarii cerul e variabil, cu innorari temporare si ploile vor fi izolate, doar prin vest. In est si sud-est si vantul va sufla ceva mai tare.

La amiaza temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta, adica de la 19 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei pana la cel mult 25 grade in sudul extrem.

C.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii