Cele mai mari grupuri TV europene au iesit din recesiune: Venituri in crestere in primele sase luni cu pana la 21%   septembrie 14th, 2010

Primele zece posturi TV comerciale europene au inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri in crestere cu 8% fata de perioada similara din 2009, pana la 17 miliarde de euro, noteaza cel mai recent raport al European Audiovisual Observatory.

Pe prima pozitie in topul grupurilor TV private se afla British Sky Broadcasting Ltd. cu o cifra de afaceri de 3,72 miliarde de euro, in crestere cu 15,2% fata de prima jumatate a anului 2009.

Pe locul secund se afla RTL Group, care a anuntat venituri de 2,66 miliarde de euro, in crestere cu 2,8% fata de perioada similara a anului trecut. European Audio­visual Observatory a precizat ca la calcularea veniturilor totale ale RTL Group nu au fost luate in calcul veniturile opera­tionale estimate  ale Five Group, ce a fost vandut anul acesta catre Northern&Shell, pentru suma de 125 de milioane de euro. (17:12)

Cititi mai multe AICI

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii