Vreme frumoasa in toata tara, in urmatoarele trei zile – VEZI PROGNOZA   septembrie 14th, 2010

Foto: andrey-1.blogspot.com

Vremea va fi predominant frumoasa marti  in aproape toata tara, iar valorile termice se vor incadra in limitele climatologice normale. Desi dimineata va fi ceata in zonele joase, in cursul zilei cerul va fi variabil, cu mai mult soare. Vremea se va incalzi treptat, atingand, joi, si valori de 29 de grade, informeaza realitatea.net.

Vor fi unele innorari in Dobrogea, Banat si zona de munte, unde cu totul izolat va ploua slab si trecator. Vantul va sufla moderat in sud-estul tarii si in general slab in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade.

In capitala, vremea va fi frumoasa marti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Dimineata vor fi 12-13 grade si la amiaza  25 – 26 de grade.

Miercuri, vremea se mentine in general frumoasă si inca in incalzire. In regiunile vestice si la munte vor fi innorari, dar numai izolat va ploua. Vantul va sufla slab, cel mult moderat. In sudul si estul tarii, ziua poate fi numita una de vara, cu peste 25 de grade, chiar 28 in Lunca Dunarii. In restul tarii predomina valorile de 22-23 de grade la Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov. In Bucuresti vor fi 27 de grade la amiaza, soare si vant potolit.

Joi va fi inca o zi de vara tarzie. Nord-vestul si centrul tarii vor fi zonele cu maxime sub limita climatologica a unei zile de vara: 24 de grade vor fi la Oradea, 23 la Baia Mare si Cluj si 22 la Miercurea Ciuc. Situatia se schimba in sudul tarii, unde temperatura urca la 28-29 de grade. Cerul va fi variabil, cu soare mai mult in extremitatea sudica a tarii. La munte si in nord-vest va ploua in cantitati mici, insa nici aceste zone nu vor fi lipsite de o vreme frumoasa.

In Bucuresti, joi va fi cu adevarat o zi de vara, cu soare mult si 29 de grade la amiaza.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii