Studenta cu un picior amputat, Miss la un concurs de frumusete   septembrie 16th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Nu s-a lasat doborata de probleme si si-a implinit un vis. O studenta in varsta de 20 de ani a avut curajul sa isi schimbe viata dupa un cumplit accident si sa devina un model pentru persoanele cu handicap fizic, asemeni ei.

Chloe Jones a devenit astfel prima persoana din lume care, avand un membru amputat, a castigat un titlu de Miss, titreaza Daily Mail.

Viata fetei s-a schimbat in ziua cand, mergand spre casa, a fost lovita de un taxi. A ajuns la spital, unde medicii i-au amputat un picior.

Dar britanica a vrut sa isi invinga destinul si sa le dea si celor din jur o lectie de viata. „In presa nu vezi niciodata modele sau oameni cu dizabilitati sau amputari si mi-am dat seama ca eu as putea sa fiu un astfel de exemplu pentru cei din jur”, a declarat Jones.

Chloe s-a inscris la un concurs de frumusete si a ajuns in finala competitiei. Membrii juriului au fost impresionati de prestatia ei si au creat o categorie speciala. Astfel, Jones a castigat titlul de Miss Caritate, pentru ca la proba de filantropie din cadrul concursului a strans o suma importanta pentru a fi donata unui azil.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii