Patriarhia Romana sustine un nou proiect de asistenta sociala   septembrie 17th, 2010

foto: clubultinerilor.eu

Organizatia Internationala pentru Caritate Crestin-Ortodoxa (IOCC) impreuna cu Federatia Filantropia si Patriarhia Romana implementeaza un nou proiect social care vizeaza evaluarea asistentei sociale, noteaza Ziarul Lumina.

Proiectul „Impreuna pentru servicii sociale mai bune” va ajuta Federatia Filantropia sa devina un actor social activ in ceea ce priveste incluziunea sociala la nivel national, local si regiona.

„Proiectul urmareste imbunatatirea competentelor organizationale si manageriale ale angajatilor federatiei si ONG-urilor membre pentru cresterea eficientei in livrarea si evaluarea serviciilor de asistenta sociala. Se doreste imbunatatirea abilitatilor de comunicare si relationare intre organizatiile membre ale federatiei, inclusiv prin utilizarea tehnologiilor informatice, pentru intensificarea schimburilor de informatii si planificarea de actiuni comune, ca raspuns la necesitatile specifice sectorului social si ale beneficiarilor acestuia”, a declarat parintele Dorel Motoc, consilier patriarhal in cadrul Sectorului Social-filantropic al Patriarhiei Romane.

Zona de implementare a noului proiect vizeaza aria de lucru a organizatiilor membre ale federatiei din Bucuresti si din alte 17 judete ale tarii.

„Impreuna pentru servicii sociale mai bune” va avea o perioada de implementare de 27 de luni, beneficiind de o finantare europeana de 6 milioane de lei. (C.A)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii