A nascut la 12 ani, dar nu vrea ca fiica sa ii urmeze exemplul   septembrie 18th, 2010

(foto: captura site Daily Mail)

Se spune ca multi invata din experienta. Este si cazul tinerei Kathleen Moss. Aceasta a devenit, la 12 ani, cea mai tanara mama din Marea Britanie, starnind o multime de controverse cu decizia ei de a aduce pe lume un copil la acea varsta. Britanica isi doreste acum ca fiica ei sa se ocupe de cariera, inainte de a avea urmasi.

Georgia Moss are in prezent aceeasi varsta pe care o avea mama ei cand a nascut-o. Desi prea tanara ca sa devina parinte, Kathleen s-a maturizat si a invatat-o pe fiica ei sa fie respectuoasa si sa iubeasca scoala, informeaza Daily Mail.

Kathleen, care are acum 25 de ani, isi doreste ca Georgia sa nu faca aceeasi greseala ca ea, ci sa puna educatia pe primul loc. „Cand Georgia a implinit12 ani, mi-am adus aminte cum eram la varsta ei. Cand ma uit la ea, imi e greu sa cred ca pe atunci eram deja mama. Pare atat de tanara. A trebuit sa cresc peste noapte, dar sunt mandra ca Georgia este inca un copil si ii protejez inocenta”, a declarat Moss.

La randul ei, fata este incantata de decizia mamei sale de a obtine o specializare. Pentru ca nu are nicio diploma, Kathleen vrea sa primeasca instruire in domeniul ingrijirii florilor.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii