Nicole Kidman se intoarce pe Broadway in “Dulcea Pasare a Tineretii”   septembrie 18th, 2010

Foto: Wikipedia

Actrita de origine australiana, Nicole Kidman, va juca toamna viitoare in “renasterea” piesei lui Tennessee Williams, “Dulcea Pasare a Tineretii”. Regizorul acesteia este David Cromer, care a primit critici favorabile pentru productia de anul trecut, “Orasul Nostru”, informeaza “New York Post”.

Kidman a facut senzatie in New York in 1998, cand s-a dezbracat pentru 3,6 secunde in piesa lui David Hare, “Camera Albastra”. In ciuda criticilor indecise, piesa s-a tinut cu casa inchisa, cozile formate la casa de bilete ajungand pana dupa coltul strazii. La vremea aceea, Nicole, care tocmai iesea din umbra fostului sau sot, Tom Cruise, a ajuns pe coperta publicatiei „Newsweek”, o apreciata revista saptamanala.

In “Dulcea Pasare a Tineretii” , Kidman va juca rolul Alexandrei Del Lago, o vedeta de film imbatranita si alcoolica. Este greu sa ne-o imaginam pe actrita de 43 de ani ca fiind “imbatranita” dar, Geraldine Page, cea care a jucat acest rol in prima reprezentatie a piesei din 1959, avea doar 35 de ani.

Prestatiile lui Nicole Kidman sunt foarte apreciate in aceasta perioada, mai ales ca filmul “Rabbit Hole”, care a fost prezentat la festivalul de film de la Toronto, a primit critici pozitive. Se zvoneste chiar ca pentru rolul jucat, cel de mama indoliata, Kidman va fi nominalizata la Oscar. Surse apropiate ei sustin ca actrita doreste sa demonstreze in continuare ca si dupa aparitii importante, ca cele din “Australia” sau “Nine”, doreste sa joace roluri provocatoare si sa fie in continuare in top.

Nicole Kidman este o actrita australiana cunoscuta pentru rolurile sale din “Moulin Rouge”, “Batman Forever”, “The Others”, “Cold Mountain”, dar si pentru relatia cu actorul american Tom Cruise, cu care a fost casatorita timp de 11 ani.

C.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii