Cheryl Cole, relatie speciala cu un coleg de breasla (FOTO)   septembrie 19th, 2010

(foto: wikipedia)

Si-a revenit dupa o boala grea, malaria, iar acum e cat se poate de fericita. Se implica extrem de mult in ceea ce face si pare multumita de rezultate. Recent, Cheryl Cole a fost vazuta in compania rapper-ului Will.i.am, relatia lor speciala lasand loc speculatiilor.

Cantareata l-a rugat pe membrul trupei Black Eyed Peas sa o ajute la auditiile pentru emisiunea concurs „X Factor”, din al carui juriu face parte. Cei doi au parut foarte apropiati, au ras si au vorbit tot timpul.

Will.i.am a lasat inregistrarile pentru noul album si a venit la rugamintea lui Cole la filmarile pentru show. Artista a fost extrem de fericita sa il vada. „Cand Cheryl m-a rugat sa vin si sa o ajut, am sarit in avion. Nu as fi ratat asta pentru nimic in lume”, a declarat artistul, citat de Daily Mail.

Will.i.am si Cheryl sunt prieteni buni de cand au colaborat la albumul „3 Words”. La randul sau, fosta membra Girls Aloud a fost cu Black Eyed Peas in turneu. Zvonurile spun ca, in perioada aceea, cei doi artisti au avut o idila.

Pentru fotografii, click AICI.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii