Maestrul Ion Lucian regreta ca nu a plecat din Romania: Salariul sau pentru luna trecuta a fost de 1 leu   septembrie 19th, 2010

Actorul Ion Lucian, unul dintre veteranii lumii artistice romanesti, spune ca salariul sau pentru luna trecuta, care i-a intrat in contul bancar, a fost de 1 leu, potrivit Realitatea.net. Maestrul nu vrea sa faca o tragedie din asta, insa se declara din ce in ce mai dezamagit de vremurile pe care le traieste.

In urma cu ceva vreme, pus sa aleaga intre pensie si salariu, directorul Teatrului Excelsior din Capitala a optat pentru a doua varianta, chiar daca a cotizat la sistemul de pensii timp de 71 de ani.

La 86 de ani, maestrul Ion Lucian a ajuns sa regrete ca nu a plecat din Romania cand a avut ocazia. El crede ca valoarea actorilor romani este mult mai apreciata in alte tari.

Salariul pe care il primeşte de la Teatrul Excelsior ca director a ajuns, cu exceptia ultimei luni, la 3.000 de lei, adica jumatate fata de cat incasa inainte de taierile operate in sistemul bugetar.

Vezi AICI declaratia maestrului Ion Lucian.

D.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii