Brooke Shields, mai mult decat o “rezerva” in musicalul “Leap of Faith”   septembrie 20th, 2010


Actrita Brooke Shields, cunoscuta mai ales pentru rolul sau din “Laguna albastra”, va juca in musicalul “Leap of Faith”, care  va avea premiera luna viitoare, scrie “Los Angeles Times”.

Brooke Shields este o obisnuita a Broadway-ului, jucand in productii ca “Grease”, „Cabaret,” „Chicago” si „Wonderful Town”, dar de fiecare data a fost rezerva, asa ca experienta din “Leap of Faith” este una inedita pentru actrita de 45 de ani: “Eu de obicei ii imit pe altii. Acum ma simt goala.”

Shields povesteste insa : “Daca ai norocul sa te invarti in acest mediu, in care esti inconjurat de talente uriase, trebuie sa-ti tii ochii deschisi si urechile deschise, sa te lasi influentat si schimbat de cei cu care intri in contact”.

Premiera spectacolului vine dupa aproape 10 ani de pregatiri:  “Acesta e drumul unui musical nou, atata dureaza pana ce o idee este pusa in practica”, explica regizorul Rob Ashford, castigator al Premiului Tony.

Muzica este semnata de Alan Menken, de opt ori castigator al Premiului Oscar pentru cea mai buna coloana sonora, iar rolul principal masculin va fi interpretat de Raúl Esparza.

Musicalul se bazeaza pe filmul cu acelasi nume din 1992, in care Steve Martin a jucat rolul unui predicator mincinos a carui viata se schimba cand ajunge intr-un mic oras de provincie.

A.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii