Cognac Remy Martin, intr-o sticla diamant   septembrie 20th, 2010

Foto: captura site luxurylaunches

 

Amatorii de bauturi fine au un nou motiv de incantare. In curand va fi lansata pe piata una din cele mai exclusiviste bauturi din lume, o bijuterie la propriu si la figurat.

Cognacul Remy Martin va aparea in magazinele cu produse de lux intr-un moment special – aniversarea a 50 de ani de suprematie ai acestui brand pe piata de profil.

O sticla va costa 1.000 de dolari, iar designul sau este inspirat de un diamant intr-o cutie de bijuterii, informeaza luxurylaunches.com.

Realizata special pentru momentul de sarbatoare, reteta licorii fine contine struguri foarte rari si foloseste metode traditionale de distilare, o lunga maturare in butoaie de stejar si expertiza celui mai bun maestro pivnicer.

„Pentru a crea Remy Martin Diamant, am selectat “inima cognacului” din cele mai vandute 10%  bauturi de acest fel si le-am slefuit ca pe o piatra pretioasa”, a declarat  Pierrette Trichet, producatorul bauturii.

Suprematia acestui cognac nu consta doar in continut, ci si in frumusetea ambalajului. Bautura este imbuteliata intr-o sticla stralucitoare, dopul sau avand incrustat un centaur.

De asemenea, ambalajul de carton in care se gaseste sticla se deschide asemeni unei cutii de bijuterii.

D.G.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii