Fiul Victoriei Beckham se lanseaza in industria modei   septembrie 20th, 2010

(foto:biethet)

Parintii reprezinta deseori un model pentru copiii lor, in ceea ce priveste cariera. Si pentru ca mama are succes in acest domeniu, Romeo, fiul sotilor Beckham, a decis sa isi incerce si el norocul in lumea modei.

Baietelul in varsta de opt ani a semnat un contract prin care se angajeaza sa creeze colectia „Bambino Beckham” de ochelari de soare pentru copii. Accesoriile vor avea un design modern si vor avea protectie de 100% impotriva ultavioletelor, informeaza Female First.

Romeo si-a ales si modelele pentru podium. Se pare ca ochelarii vor fi prezentati pe scena de prietenii sai printre care fiica lui Tom Cruise, fetita de sase ani a lui Heidi Klum si cei patru copii ai lui Gordon Ramsay, bucatar sef si om de televiziune.

„Are argumente puternice legate de ce accesorii se potrivesc si care nu si i-a cicalit pe David si Victoria lungi intregi pentru a-i convinge sa creeze propria linie de ochelari de soare. Nu este un capriciu. Victoria a zis ca ii va sprijini proiectul doar daca este convins ca vrea sa faca asta”, a declarat un prieten al familiei Beckham.

A.A.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii