I-a salvat viata fiului, fara sa reuseasca sa traiasca si ea   septembrie 21st, 2010

(foto: captura site The Sun)

Cea mai grasa femeie din Marea Britanie, Sharon Mevsimler a murit in iulie, dupa ce i-a cedat inima. Inainte de tragicul final a facut tot posibilul ca fiul sau Emrah sa nu aiba aceeasi soarta.

Copilul povesteste acum ca mama sa a platit pentru operatia lui de by-pass gastric, dar ca nu a mai avut bani sa se supuna si ea aceleiasi interventii salvatoare.

La 13 ani, baiatul cantarea peste 90 de kilograme. A devenit cea mai tanara persoana din Anglia care a trecut printr-o astfel de interventie, informeaza The Sun.

Emrah, care are acum 16 ani, a povestit pentru prima data de la moartea mamei lui despre problemele sale de sanatate. “Nu a dorit sa devin la fel ca ea si a platit pentru operatie. Mi-a salvat viata. Nu aveam niciun control”, a spus adolescentul.

Copilul manca cel putin de trei ori dimineata, dupa care, in drum spre scoala rontaia snacks-uri, iar la pranz cativa hamburgeri si chipsuri. Dar se plangea constant ca ii este foame. “Intram in casa si spuneam ca sunt flamand si nu am mancat nimic toata ziua. Luam o pizza si dupa aceea ii rugam pe parintii mei sa imi mai pregateasca ceva de mancare”.

Tanarul este incantat de rezultatele operatiei care i-a schimbat viata. “Nu trebuie sa imi mai fac griji despre cantitatile pe care le ingerez, deoarece banda gastrica nu imi permite sa mananc prea mult. Si incerc sa fac cat mai multa gimnastica. Inainte nu puteam face nimic, imi era prea rusine de cat de gras eram”, a mai adaugat acesta.

L.M.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii