O adolescenta de 17 ani, originara din Romania, a pus la cale un protest de amploare in Suedia   septembrie 21st, 2010

Foto: tv-net.ro

Rezultatul alegerilor recente din Suedia, in urma carora partidul de extrema-dreapta SD a intrat pentru prima oara in Parlament, a iritat mai multe mii de oameni. In Stockholm, aproape 20.000 de persoane au protestat, raspunzand la apelul de pe Facebook al unei adolescente de 17 ani originara din Romania, dupa cum scrie tanara pe blogul personal.

Manifestatia de la Stockholm a fost lansata prin intermediul Facebook de tanara de origine romana, din Sollentuna, la nord de Stockholm. Felicia Margineanu are de 17 ani si numele vine din partea tatalui, care este din Romania. Tanara multumeste pe blogul sau celor 20.000 de oameni care au venit,  mandrindu-se cu performanta de a fi organizat intregul protest. Cu toate acestea, Politia suedeza a stabilit ca numarul protestatarilor este de 6.000, scrie evz.ro.

Suedezii au mai protestat si in Goteborg, al doilea oras ca marime din Suedia. O mie de oameni au iesit in strada. Partidul de extrema-dreapta SD a castigat 20 de mandate la alegerile legislative de duminica, iritiand mai multe mii de oameni prin masurile pe care vrea sa le introduca. Formatiunea este impotriva imigratiei, critica Islamul si pe musulmani si cer pedepse dure pentru infractori, care sa prevada inclusiv expulzarea strainilor.

Vezi AICI cum au protestat suedezii fata de votul recent.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii