Studiu: Chiriile pe Magheru sunt mai ieftine decat cele din Sofia sau Bratislava   septembrie 21st, 2010

foto: andreiangelescu.blogspot.com

Bulevardul Magheru este printre cele mai ieftine artere comerciale din Europa Centrala si de Est si a coborat sapte pozitii in 2010, pana pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de strazi la nivel mondial pe baza valorii chiriilor, potrivit firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield.

Chiria anuala din aceasta locatie din Bucuresti era, in iunie 2009, de 777 de euro pe metru patrat, in scadere cu circa 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Mediafax.

Clasamentul la nivel mondial este condus in ordine de 5th Avenue din New York, care s-a mentinut pe pozitia de lider cu o chirie de 16.257 euro pe metru patrat, urmat de Causeway Bay din Hong Kong, cu 14.620 de euro pe metru patrat, Ginza din Tokyo, cu 7.711 euro pe metru patrat si New Bond Street din Londra cu 7.345 euro pe metru patrat. Pe pozitia a cincea se afla Avenue des Champs Elysees din Paris, cu 6.965 euro pe metru patrat.

In urma Romaniei, din centrul si estul Europei, s-au plasat doar Sofia si Bratislava, pe langa artere comerciale din Oman, Thailanda, Ecuador si alte tari arabe sau Africa de Sud. (10:56)

G.D.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii