Miracol intr-o biserica din Sibiu: din peretii lacasului de cult curge mir – VIDEO   septembrie 22nd, 2010

Foto: adevarul.ro

Cea mai veche biserica din Sibiu, Sfantul Evanghelist Luca, a devenit peste noapte una dintre cele mai vizitate de credinciosi, dupa ce in oras s-a raspandit vestea ca acolo s-a intamplat o minune. Din peretii lacasului de cult a inceput sa curga un lichid uleios cu miros de mir.

Primul care a vazut minunea a fost Dorel Besleaga, el fiind si cel care lucreaza in prezent la pictura bisericii. Acesta povesteste ca a obsevat ceva in neregula cu zidul bisericii exact inainte de Ziua Crucii, de pe 14 septembrie.

“Era o zi de vineri, acum mai bine de o saptamana. Exista acolo in perete o nisa facuta special pentru a arunca apa de la botez. Nisa aceasta este doar zugravita, ne pusa in valoare cum ar trebui. Eu am ras toata tencuiala de acolo si am pus glet ca ulterior sa pot decora spatiul. Am inceput sa gletuiesc pentru a pregati peretele pentru pictura si la un moment dat, vad ca pe un perete, dar numai intr-un loc, este tot timpul umed. Zic ca poate nu s-a uscat, sau ca este cine stie ce piatra care nu absoarbe umiditatea. A doua zi, la fel, locul acela era inca umed”, povesteste pictorul despre momentul cand a observat prima data minunea.

Citeste intreaga poveste si vezi video AICI.

T.S.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii