Traficul in Piata Victoriei, bulevardele Aviatorilor si Lascar Catargiu, blocat complet din cauza protestelor violente   septembrie 22nd, 2010

Foto: ziuadecluj.ro

Traficul rutier a fost oprit complet in Piata Victoriei, pe arterele din fata Guvernului si pe bulevardele Aviatorilor si Lascar Catargiu din Capitala, din cauza incidentelor produse dupa ce un grup de manifestanti a incercat sa treaca de barajul de protectie al jandarmilor, potrivit zf.ro.

Protestele de miercuri din Capitala au impus mai multe restrictii in trafic si, totodata, au dus la ingreunarea circulatiei pe multe artere importante. Ioana Preda, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera (BPR) a informat ca la ora 16.00 se circula foarte greu pe Calea Mosilor – sensul spre Bucur Obor, pe Calea Dorobantilor – sensul catre Piata Charles de Gaulle, pe Bd. Constantin Prezan – catre Arcul de Triumf, pe sos. Stefan cel Mare – spre Bucur Obor, si pe strada Mihai Eminescu – sensul catre Piata Romana.

Purtatorul de cuvant a mai a precizat ca traficul este deviat de la Piata Charles de Gaulle prin Calea Dorobantilor – Piata Romana – Bulevardul Magheru – Bulevardul Nicolae Balcescu – Piata Universitatii.

Citeste si Bugetarii au iesit in strada: „Basescu si Boc, dati in urmarie generala pentru genocid”.

A.C.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii